reklama
ALG
Fanka BB :)
Fajntastyczne zestawienie kolorów !! A on się składa jak parasolka ??
Ewelinkaam
Eklerka wozeczek sliczny i te kolorki cudowne jak nigdy rozowy mi sie nie podobal tak teraz w ciazy wszystko bym rozowe chciala
ja 8 lutego zakupiłam łóżeczko na allegro z zestawem pościeli za 650 zł,sprzedający 15tys pozytywnych komentarzy...czekam do dziś łóżeczka nie ma,pisałam,dostałam odpowiedź że w pt wyślą,jest środa łóżeczka nie ma,już na maile nie odpisują a tel jest aktywny...wrrr...ale jeszcze w lutym mają ciągłość pozytywnych komentarzy
noirel - współczuję...ja miałam to samo, gdy zamawiałam kiedyś matę edukacyjną. Najpierw same pozytywy, a potem lawina negatywów. Babka oszukała setki ludzi, nawet w gazecie o niej pisali. Byłam z tym na policji, ale oprócz otrzymania wyroku sądu, że babka ma mi zwrócić pieniądze, nic konkretnego nie dostałam.
Nie życzę Ci oczywiście podobnej sytuacji, mam nadzieję, że jednak dostaniesz swoje zakupy...
Nie życzę Ci oczywiście podobnej sytuacji, mam nadzieję, że jednak dostaniesz swoje zakupy...
Ewelinkaam
Noirel ja tez mam nadzieje ze jednak to oszust nie jest i dostaniesz swoje lozeczko jednak.
Ja tez sie pochwale z m wybralismy posciel do lozeczka
Pościel HAFT 13el 120x90cm 2 GRATISY NOWE WZORY (3042445556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z takim wzorkiemTeraz jeszcze musze czekac na kase z zus i zamawiam:-)
Ja tez sie pochwale z m wybralismy posciel do lozeczka
Pościel HAFT 13el 120x90cm 2 GRATISY NOWE WZORY (3042445556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z takim wzorkiemTeraz jeszcze musze czekac na kase z zus i zamawiam:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Noirel a może maja jakąś notatkę, że są na urlopie, czy coś?
reklama
no właśnie nie,teraz patrzyłam,dziś już się logował na allegro,z ostatnich 7 dni ma 70 pozytywów ma wcześniejszych kilka... negatywów za opóźnione wysyłki,byłam tego świadoma kupując,no ale wkurza mnie że nie raczą na maila odpisać a telefon jest niedostępny...dobrze że jeszcze mam czas...
Podziel się: