reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

noirel- ja z allegro tez mialam duzo "niedochodzacych" towarow, teraz zamawiam tylko z zaplata za pobraniem, troche wiecej zaplace ale jak nie dostane to tez kasy nie strace, nie wiem jak to jest w pl ale jesli w de przez jakis czas nie dostaniesz towaru to nie jestes zobligowana go pozniej kupic, no chyba ze juz kase wplacilas to problem jak odzyskac
mimo wszystko trzymam kciuki by lozeczko szybko doszlo

reklama
tak to jest z zakupami internetowymi niestety, można się naciąć (ja coś o tym wiem) dlatego ja staram się kupować wszystko z mojej okolicy żebym mogła podjechać sama i w razie jak coś nie tak po protu nie odebrać.

Noirel o jejku!mam nadzieję ,że to to tylko obsuwa jest i dostaniesz wkońcu łóżeczko.
ja w sumie jak zamawiałam Frani łóżeczko już to większe to też zamówiłam i tu cisza. chyba dopiero po miesiącu dostałam ,ale był Sprzedawca ze mną w stały kontakcie. na szczęście nie przelałam kasy więc szczerze miałam to gdzieś co się z tym dzieje.
i nauczona doświadczeniem ,jak NIA, zamawiam zawsze za pobraniem. bo przysłowiowe 10 zł przy takich zakupach mnie nie zbawi ,a napewno nerwów zaoszczędzi!
Ewelinka świetny wybór!

Wiecie co ja mam chyba jakieś szczęście. Raz się na sprzedającego nacięłam tylko. Ale za to na dziwnych kupujących trafiam bardzo często :shocked2:
Owszem niedawno musiałam babce napisać kilka słów, bo prawie 14 dni mi wysyłała jakiś drobiazg, ale zważywszy na to ile w niecie kupuję - jest to kropla w morzu.

dziewczyny ze starszymi dziecmi, kupujecie do wozkow buggy board? dla starszych pociech? patrzylyscie moze juz na to? nowe kosztuja tu w sklepach strasznie duzo, z pustym wozkiem by przymierzyc nie chce isc, bo to troche glupio :) chcialam zamowic na ebay-u ale nie wiem teraz czy one maja jakies zakonczenia uniwersalne do wszystkich wozkow, czy tylko do danej firmy...

Nia - ja chcę kupić Buggyboard!!! Tylko, że do mojego Mutsy Transportera pasuje tylko Buggyboard Lascal Maxi - i teraz stale przeglądam oferty, coby znaleźć coś używanego tanio, bo nowy ok. 250zł kosztuje...
Co do typów - to ponoć na stronie producenta jest spis wózków, do których poszczególne rodzaje pasują... a ja to napisałam do firmy Mutsy i mi odpowiedzieli, który będzie odpowiedni...

Nia - ja chcę kupić Buggyboard!!! Tylko, że do mojego Mutsy Transportera pasuje tylko Buggyboard Lascal Maxi - i teraz stale przeglądam oferty, coby znaleźć coś używanego tanio, bo nowy ok. 250zł kosztuje...
Co do typów - to ponoć na stronie producenta jest spis wózków, do których poszczególne rodzaje pasują... a ja to napisałam do firmy Mutsy i mi odpowiedzieli, który będzie odpowiedni...

chyba tez tak bede musiala gdyz to najwyzszy czas sie wziac za ten zakup, bo jak sie mala urodzi to trzeba juz to miec dla starszego, tez chce cos uzywanego bo tak to za drogo, niektore patrzylam nawet 100 euro, to przeciez jakas paranoja za taka mala deske z kolkami

dziewczyny a mi mój małż od wczoraj truje tyłek o monitor oddechu. Co o tym myślicie? Ja to już sama nie wiem:confused: No i pojęcia nie mam czy taki z 2 płytkami czy z 1? Co to za róznica?

dziewczyny a mi mój małż od wczoraj truje tyłek o monitor oddechu. Co o tym myślicie? Ja to już sama nie wiem:confused: No i pojęcia nie mam czy taki z 2 płytkami czy z 1? Co to za róznica?

ja musze przyznac ze sama tez caly czas to rozwazam, moj m twierdzi natomiast ze niepotrzebne, a ja tak strasznie sie boje, do mojego syna non stop zagladalam czy oddycha, prawie w jakies paranoje wpadlam :) tak sobie mysle ze to by mnie troche uspokoilo, nie wiem jeszcze jakiej firmy jesli bym kupowala i tez nie wiem na czym polega z tymi 2 lub 1 plytka
Zapominajka- a ty juz sie zdecydowalas na jakis monitor?

reklama
ja kupiłam przy Franusi minitor oddechu. i to chyba najgroszy zakup bo się wogóle nie przydał a wydałam prawie 600 zł.
teraz nie kupuje. nasz pediatra troszkę się z nas śmiał. ale wiadomo pierwsze dziecko rodzice zeschizowani :-p
to chyba przydatne dla wczesniaków.

Do góry