reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
ooo ludyy;D Cała instrukcja obslugi pieluchy na tej stronie podane:D Ja tez rozwazam zakup chociaz paru sztuk tych pieluch:D

widze ze zakupy ida pelna para :) dziewczyny ile sztuk tych pieluszek powinno sie miec, drogie sa wiem ze to sie zwroci ale ile trzeba miec na poczatek, znalazla ktoras z Was taka informacje?

Ja wczoraj wyczytalam ze miedzy 18 a 24,ale zamierzam kupic na poczatek kilka i sprawdzic. Zastanawiam sie nad opcja pieluch kieszonek,sa troche tansze. Moze poprobuje tych i tch i zobacze co mi lepiej pasuje...

Dziennie trzeba liczyć ok 8-10 sztuk, więc pewnie najmniej ok 15 potrzeba.
Jestem w trakcie czytania na forach i na razie wiem tyle, że nie ma co oszczędzać akurat na tych rzeczach. No i wydatek jest "globalnie" mniejszy jeśli policzyć 2 lata pieluchowania dziecka.

Nie ukrywam, że w to cudo chciałabym starszaka zapakować żeby na żywym przetestować ;-)
ale na razie nie chce się dać:laugh2:
Co wcale mnie nie dziwi...

drogie to... 2 lata pieluchowac nie zamierzam, jak bedzie mialo dziecko roczek bedzie odpieluchowywany, takie zamierzenie ;) choc realne patrzac na moja kolezanke ktora przy drugim juz tak praktykuje
musze wszystko przeliczyc choc kusza te slodkie pieluszki :) kilka napewno zakupie :)

wlasnie sobie wyliczylam ze nawet przy roku stosowania to sie bardziej oplaca niz pampersy wiec zainwestuje :) najlepiej jak juz kase na to zaczne zbierac

biedroneczka- Twoja corcia nie wydmu****e noska sama?my takich odciagaczy praktycznie nie stosowalismy, na poczatku moze ze 3 razy jak maly byl malenki, jak katarek meczyl wode morska i musi dmuchac

Nia mala ma dopiero rok i mimo demonstrowania nie rozumie co to wydmuchac nos laryngolog mowil nam ze dopiero 2 letnie dziecko potrafi wiec na to jest za wczesnie, wiekszosc dzieci w tym wieku jeszcze nie umie , mala moze i dmuchnie w chusteczke, ale to nie daje nic,bo przy takim katarze jaki teraz mamy to wydzieliny jest ogromna ilosc a wole to niz zaleganie tej wydzieliny z bakteriami w nosie i w gardle potem czy tez splywanie po calej buzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry