reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

Noirel ja mam to samo :-) Bo jak to mozliwe zeby bezgranicznie kochac jedno i nagle jeszcze drugie?No i w ogole wydaje mi sie ze pod gorke.Bo wiekszosc po starszej siostrze :-) ,mniej uwagi-bo na dwie,mniej "cackania sie" bo juz wiem jak to dziala i takie cackanie sie efektow nie przynosi...:baffled:

Tez mi sie podoba ten szlafroczek.Ja na codzien nie uzywam i nie znosze tych cieplych.Wiec ten mi sie nada jak znalazl :-D Tej torby nie pkazali ale ponoc sie go zwija do torebki zeby lepiej sie sprawdzal w podrozy.I o to chodzi :-) W szpitalu niezbedny.W domu jak czegos zapomne to po prostu paraduje bezpardonowo w goliznie :-D Wszyscy przyzwyczajeni. Jak mamy gosci to czasem by sie przydal....:sorry2:

reklama
ale z was skarbnica wiedzy, kminek na kolki odnotowany, smoczek mam tez :)

a ja sie pochwale co mi sie w lumpku udalo dzis upolowac

0-3mcy, 56-62cm..jpg0-3mcy, do 6,5kg.jpg0-4mcy.jpg

Mojej mamie z kolei udalo sie zakupic na przecenie w SMYKU, juz na nastepne swieta
Zobacz załącznik 540603

My wczoraj kupilismy zestaw 62 ciuszków na allegro. Są super!!! Też jest tam reniferek :) I karuzelkę BabyOno żyrafki i małpki

kitka86 u nas sposob z kminkiem nie działa na kolki...

Asia miała kolki od 2 tyg zycia do 5 miesiaca włacznie, kupy robiła raz na 10-12 dni(czasem dopiero po czopku).... pomagały krople sab-simplex, espumisan był do dupki (dosłownie) bootic owszem pomaga i jest tanszy, ale trzeba stosowac dawke (taką jak na opakowaniu) X4 wiec sab simplex kupiony w czechach wychodził o wiele taniej.
dodatkowo dziecie me dostawało debridat(na recepte) ale tez g... dawał...
Wszystko zalezy z jakiego powodu jest kolka.... jesli z powodu niedojrzałości układu pokarmowego to niestety trzeba wprowadzac leki, a jesli powodem jest nałykanie się powietrza przy jedzeniu itp to wtedy pomaga masowanie brzuszka, suszarka i inne tego typu sposoby

mavika ja nawet nie wiedziałam ,że takie jeeszcze istnieją butelki i smoczki. ;-)
to się poprawię i powiem ,że chodziło mi o buteki nowej generacji,

reklama
joasia to bardzo podobny system odpowietrzania jak teraz ta nowa butelka tommy tippee z serii closer to nature. Koleżanka polecała i też mówi, że rewelacja:-)

Do góry