reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

ja z biedronki dada używam i wg mnie są super
wysoko się je zapina i nie leci po plecach, tylko nie wiem jak te mniejsze rozmiary bo ja zaczęłam używać od roz 3

reklama
ja z biedronki dada używam i wg mnie są super
wysoko się je zapina i nie leci po plecach, tylko nie wiem jak te mniejsze rozmiary bo ja zaczęłam używać od roz 3

chmurka moja koleżanka też teraz używa i mówi, że super:-) ale podobnie od 3 zaczęła bo twierdzi, że te mniejsze to troszkę za sztywne i jej synków obcierały w pachwinach. Teraz już bardzo zadowolona i 2 dziecko na Dadzie chowa:-)

No wlasnie ja tez od 2 albo od 3 uzywalam tych z rossmana.jedynki z happy mialam i sie niezbyt sprawdzaly przesikiwal,z pampersa tez mialam no i one chyba byly najlepsze no ale cena:dry:no a teraz to tak jak mowicie bede probowac te z biedronki.

kamila ja stosowalam dla córki produktow mustela i bylam bardzo zadowolona, mialam zel do mycia ciala i wloskow, balsam i krem na odparzenia. Co do butelek to mialam te tt bo z innych Majka nie chciala pic jak ja odstawilam od cyca, wiec chyba najbardziej jej ksztaltem odpowiadal smoczek. A chusteczki nawilzane to lubie te pampersa pomaranczowe ze wzgledu na zapach i sa dosc dobrze nawilzone. Co do pieluch to raczej kupawalam pampers a pozniej to z tych tanszych najlepiej sprawdzily sie te z biedronki, te z lidla nie sa za fajne bo nie chlona tak wilgoci a z rossmana to nie wiem bo nie kupowalam.

reklama
Do góry