reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
ja z biedronki dada używam i wg mnie są super
wysoko się je zapina i nie leci po plecach, tylko nie wiem jak te mniejsze rozmiary bo ja zaczęłam używać od roz 3
chmurka moja koleżanka też teraz używa i mówi, że super:-) ale podobnie od 3 zaczęła bo twierdzi, że te mniejsze to troszkę za sztywne i jej synków obcierały w pachwinach. Teraz już bardzo zadowolona i 2 dziecko na Dadzie chowa:-)
Ewelinkaam
No wlasnie ja tez od 2 albo od 3 uzywalam tych z rossmana.jedynki z happy mialam i sie niezbyt sprawdzaly przesikiwal,z pampersa tez mialam no i one chyba byly najlepsze no ale cenano a teraz to tak jak mowicie bede probowac te z biedronki.
natalia_bis
tamtarrrrram a do mnie właśnie dzwonił kurier i wiezie paczkę dla malutkiej:-) od razu banan na twarzy:-)
Ewelinkaam
Natalia to szybko odpakuj i porób fotki i nam sie pochwal zdobyczami
natalia_bis
Niestety to nic specjalnego bo tylko gadżety do pielęgnacji. No ale jak każda kobitka z zakupów ucieszona jestem:-)
Znalazłam opinie na temat 1 Dzieciowo mi! | Nowe pieluszki Dada dla noworodków więc chyba można ryzykować
anetai84
kamila ja stosowalam dla córki produktow mustela i bylam bardzo zadowolona, mialam zel do mycia ciala i wloskow, balsam i krem na odparzenia. Co do butelek to mialam te tt bo z innych Majka nie chciala pic jak ja odstawilam od cyca, wiec chyba najbardziej jej ksztaltem odpowiadal smoczek. A chusteczki nawilzane to lubie te pampersa pomaranczowe ze wzgledu na zapach i sa dosc dobrze nawilzone. Co do pieluch to raczej kupawalam pampers a pozniej to z tych tanszych najlepiej sprawdzily sie te z biedronki, te z lidla nie sa za fajne bo nie chlona tak wilgoci a z rossmana to nie wiem bo nie kupowalam.
reklama
mavika
Właśnie na dzieciowomi można znaleźć dużo przydatnych opinii.
Zapomniałam jeszcze o zakupionej wczoraj firance do Drzejkowego pokoju Firana KUBUŚ woal organza TANIO (3039477142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapomniałam jeszcze o zakupionej wczoraj firance do Drzejkowego pokoju Firana KUBUŚ woal organza TANIO (3039477142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: