reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Ja dostalam u lekarza w paczuszce butelke z Aventa, wiec mam jedna i sie zastanawiam czy mi bedzie wiecej potrzebnych? Jestem zielona normalnie w tych sprawach
Kasienkadg, jeśli uda Ci się karmić piersią, to żadna Ci nie będzie potrzebna. Ale jeśli będziesz karmić mm, to pewnie ze 3-4 będą potrzebne.
Kasienkadg
Mam taki zamiar i mam nadzieje, ze sie uda No to w razie czego mam jedna w zapasie
natalia_bis
noirel:-)
ja również kupiłam tommy tippee w ilości 1sztuki z zaworkiem antykolkowym. tak awaryjnie bo zamierzam piersią karmić:-)
o taką mam Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
ja również kupiłam tommy tippee w ilości 1sztuki z zaworkiem antykolkowym. tak awaryjnie bo zamierzam piersią karmić:-)
o taką mam Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
sembonzakura
obróciłam zdjęcia bo z tel jakieś odwrotne się dodały
Zobacz załącznik 540150Zobacz załącznik 540151Zobacz załącznik 540152Zobacz załącznik 540153
nanuuu super sowy, to takie trendy i wogóle haha nie no strasznie mi sie podoba :*
Kamila1988
Dziewczyny mam pytanko - jakie kosmetyki kupicie dla maluszków? chodzi mi zarówno o to, co jest potrzebne (szamponik oliwka itd) oraz jakiej firmy, żeby nie uczulało (słyszałam że j&j jest pod tym względem najgorsze), bo nie wiem czy kupić od razu coś w stylu oillatum mustela czy zwykłych firm?
I jeszcze w kwestii butelek - to co w ogóle nie kupować przed porodem, bo jutro miałam zamawiać laktator i butelki z aventa, przekonana że jest to rzecz niezbędna
I jeszcze w kwestii butelek - to co w ogóle nie kupować przed porodem, bo jutro miałam zamawiać laktator i butelki z aventa, przekonana że jest to rzecz niezbędna
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Ja na liscie kosmetykow mam:
Octinosept+gaziki (ew.gaziki nasaczone spirytusem)
Plyn do kapieli NATLUSZCZAJACY (podobno po takim oliwka jest zbedna)
Linomag (mozna nim smarowac cale cialo dziecka jesli zajdzie taka potrzeba)
Alantan masc
Sudocrem
Gdzies czytalam madry poradnik odnosnie pielegnacji i stamtad mam ta liste. Bez zbednych rzeczy, ktore wcale nie beda potrzebne... No i jeszcze chyba bede tu musiala jakis krem z filtrem na lato dopisac prawda?
Octinosept+gaziki (ew.gaziki nasaczone spirytusem)
Plyn do kapieli NATLUSZCZAJACY (podobno po takim oliwka jest zbedna)
Linomag (mozna nim smarowac cale cialo dziecka jesli zajdzie taka potrzeba)
Alantan masc
Sudocrem
Gdzies czytalam madry poradnik odnosnie pielegnacji i stamtad mam ta liste. Bez zbednych rzeczy, ktore wcale nie beda potrzebne... No i jeszcze chyba bede tu musiala jakis krem z filtrem na lato dopisac prawda?
Myślę z kolei o Oilatum - wtedy nie trzeba już oliwki, bo to stosowała moja koleżanka przez pierwsze miesiące i bardzo sobie chwaliła, potem przeszła na serię Nivea i też była zadowolona;
zastanawiam się też zamiennie nad Bepanthenem i Linomagiem, bo słyszałam że ten pierwszy można też stosować na ew.pokaleczone sutki;
a butelkę choćby jedną jednak kupię w razie czego
zastanawiam się też zamiennie nad Bepanthenem i Linomagiem, bo słyszałam że ten pierwszy można też stosować na ew.pokaleczone sutki;
a butelkę choćby jedną jednak kupię w razie czego
Ostatnia edycja:
reklama
Kasienkadg
Ja czytalam, ze plyn do kapieli natluszczajacy Ziajka jest tez bardzo dobry. Sprobuje tego - a jak by dziec okazal sie jakims alergikiem, to wtedy bede stosowac inne. A Oilatum cenowo chyba dosc duzo wychodzi...
Podziel się: