reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Nanulika ale cudnie to wgląda i tak z jajem :)
jak patrzę na to, co zmontowałaś, to chyba jednak dam wolną rękę memu lubemu, by ozdobił ścianę naklejkami samochodów, bo wariuje ostatnio, gdy przechodzimy obok zdalnie sterowanych samochodów i helikopterów :-D więc na razie niech będą naklejki :)
jesteśmy jeszcze przed przygotowaniem kącika dla małego w naszej sypialni, ale już mamy i łóżeczko plus dodatki

my na razie wstawioną mamy kołyskę, na święta jedziemy do rodziców i tam będziemy na biało malować łóżeczko:) dostaliśmy używane w dobrym stanie ale drewniane tylko lakierowane - przerobimy na białe:) u nas nie ma gdzie malować w tych 2 pokojach więc u rodziców to zrobimy na podwórku:)
a przed chwilą listonosz przyniósł mi wełnę i szydełko na kocyk - czerwony motek na żywo okazał się bordoworóżowy, ale w sumie w zestawieniu z białym i czarnym jest ok:)
zobaczymy jak mi pójdzie:p

Nanu wypas! Ale Ty wiesz że jestem fanką Twoich pomysłów :)

Ja wreszcie upolowałam leżaczek!! Fisher Price, Misiowy leżaczek z bijącym serduszkiem, P6580 - Mattel - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki tylko używka - za 70zł plus przesyłka :happy:
a wczoraj wylicytowaliśmy fajny zestaw ciuszków ale nowe allegro jest do dupy i się okazało dziś że dupa bo aukcja trwa nadal. :crazy: gęby dyrektorków powstawiali i się chwalą jakie to nie jest to nowe allegro a ja uważam że mają burdel na kółkach a nie serwis aukcyjny teraz.

mavika wcale się Tobie nie dziwię że narzekasz na nowe allegro. tu się człowiek cieszy że wygrał coś w dobrej cenie a za chwilę się okazuje że nici z tego

Nanu wypas! Ale Ty wiesz że jestem fanką Twoich pomysłów :)

Ja wreszcie upolowałam leżaczek!! Fisher Price, Misiowy leżaczek z bijącym serduszkiem, P6580 - Mattel - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki tylko używka - za 70zł plus przesyłka :happy:
a wczoraj wylicytowaliśmy fajny zestaw ciuszków ale nowe allegro jest do dupy i się okazało dziś że dupa bo aukcja trwa nadal. :crazy: gęby dyrektorków powstawiali i się chwalą jakie to nie jest to nowe allegro a ja uważam że mają burdel na kółkach a nie serwis aukcyjny teraz.

Aukcja są wydłużane w momecie kiedy allegro ma jakaś awarie. Uważam, że to sprawiedliwe, bo z jakiej paki sprzedający mają być stratni jak serwis ma awarię.

Mavika - allegro na fcb wystawilo taki komunikat:

Nareszcie mamy dla Was dobre wieści!

Wszystkie oferty planowo kończące się przed 2013-02-20 05:37:00 zostały już przedłużone, a więc automatycznie zostały do nich doliczone 24 godziny.
Oznacza to, że NIE wystąpi już sytuacja, w której po licytacji zobaczycie informację o zakończonej aukcji, a następnie ta aukcja zostanie wznowiona i przedłużona o 24 godziny.

Obecnie pracujemy nad automatycznym przedłużeniem ofert kończących się później niż 2013-02-20 05:37:00. O postępie prac będziemy informować na bieżąco.

reklama
Czy któraś z Was doświadczonych mam korzystała z butelek antykolkowych, czy rzeczywiście pomagały? zastanawiam się nad kupnem dwóch butelek na początek, bo liczę na karmienie piersią, i ale nie wiem, czy kupić po prostu zwykłe, czy od razu antykolkowe, warto?

Do góry