ooo ta śliczna i prawie identyczna do tych naklejek
reklama
joasia81
Fanka BB :)
nanu slicznie to wyszlo, bardzo dopasowane do reszty sypialni Ja juz od dawna mam zrobiona cala wizualke w sketch up, teraz tylko ja zrealizowac, czekam na kasiore z macierzynskiego i zabieram sie ostro do pracy. My wynajmukemy mieszkanko, wiec malowac scian nie mozemy. Dlatego tez uwazam ze naklejki sa swietnym rozwiazaniem. Wymyslilam sobie nad expeditem z ikei drzewko tez z sowkami, a na rog w ktorym bedzie malej lozeczko kolorowe azurkowe kola Patterned Dots Wall Stickers, Dot Wall Stickers | Becky & Lolo , a ze posciel ma wszystkie kolorki z tych kol to bedzie gralo. Ale ci zazdroszcze, ze juz widac widac efekty.
rysia ale dlugasna lista mysle, ze mozna ja sporo skrocic ;-)
rysia ale dlugasna lista mysle, ze mozna ja sporo skrocic ;-)
Kasienkadg
Nanu - niezle te sowy)))
Ja tez juz postanowilam - ozdobie Marcelkowi kącik takimi literkami:
IMIĘ DZIECKA 20cm-LITERKI 3D-400 WZORÓW+ 2GRATISY! (3006654611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DREWNIANE LITERKI NA ŚCIANĘ IMIĘ DLA DZIECKA 16cm (3011147536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BAJKOWE KOLOROWE DREWNIANE LITERKI-IMIE 17 cm (3014214191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOLOROWE LITERKI 3D IMIĘ DZIECKA + OZDOBA GRATIS (3016423868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kolorystycznie beda dopasowne do reszty pokoju I bedzie problem z głowy Cale popoludnie siedzialam i szukalam najlepszego rozwiazania - i w koncu cos to moje siedzenie dalo)))
Ja tez juz postanowilam - ozdobie Marcelkowi kącik takimi literkami:
IMIĘ DZIECKA 20cm-LITERKI 3D-400 WZORÓW+ 2GRATISY! (3006654611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DREWNIANE LITERKI NA ŚCIANĘ IMIĘ DLA DZIECKA 16cm (3011147536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BAJKOWE KOLOROWE DREWNIANE LITERKI-IMIE 17 cm (3014214191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOLOROWE LITERKI 3D IMIĘ DZIECKA + OZDOBA GRATIS (3016423868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kolorystycznie beda dopasowne do reszty pokoju I bedzie problem z głowy Cale popoludnie siedzialam i szukalam najlepszego rozwiazania - i w koncu cos to moje siedzenie dalo)))
rysia420
Taką długą znalazłam na jakiejś stronce, wiadomo że każda mamusia dostosuje według własnych potrzeb. Ja większość ubranek mam po pierwszym synku, prócz tego w rodzinie same chłopaki więc spod ubrań się pewnie łopatą nie odkopię
ALG
Nanu ale zarąbiste sowy !!! :-)
reklama
Podziel się: