reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Bardzo fajne te uchwyty.
Aśka nieźle ci się udało z tymi ciuszkami.
A ja wcale nie wiem, czy ubranka dla chłopców są brzydsze. Dla dziewczynek wszystko w rózu aż do znudzenia.
Aśka nieźle ci się udało z tymi ciuszkami.
A ja wcale nie wiem, czy ubranka dla chłopców są brzydsze. Dla dziewczynek wszystko w rózu aż do znudzenia.
no dokładnie wszędzie ten róż jak z początku miałam małej nie kupować duzo różu ale nie ma dużego wyboru, także dużo mam w tym kolorze rzeczy.
A dziewczyny polecanie jakieś podkłady poporodowe? Często mi się w sklepie rzucają w oczy z Bell, dobre są?
A dziewczyny polecanie jakieś podkłady poporodowe? Często mi się w sklepie rzucają w oczy z Bell, dobre są?
nie znam się na podkładach wikki ale zamówiłam takie
BABYONO Podkłady poporodowe 10 szt. | Akcesoria medyczne | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy
BABYONO Podkłady poporodowe 10 szt. | Akcesoria medyczne | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jak rodziłam Igorka podkłady w szpitalu bez limitu dawali. I kilka wzięłam do domu. Ale tak naprawdę duże podpaski lepiej się u mnie sprawdzały. Takie podkłady są wielkie jak autentyczna książka telefoniczna, więc chodzenie z nimi to koszmar.
citrus
Fanka BB :)
No boskie, boskie, szkoda tylko, że mam już prawie wszystko, co potrzeba na te pierwsze 2-3 miesiące... :-( Niech no tylko szkrab przekroczy 70 cm wzrostu... Będzie ubrany lepiej, od własnej matki
Chyba strzelę na blogu jakiś post o nowych kolekcjach dla dzieciorów
Chyba strzelę na blogu jakiś post o nowych kolekcjach dla dzieciorów
hmm a zastanawiałyście się nad jakimś motywem łączącym dodatków dla dziecka (nie wiem czy zrozumiale to napisałam) chodzi mi o to że właśnie sobie przypomniałam że mojej sis pierwszy syn miał pokój o ile dobrze pamiętam,z gadżetami z ikea smoków i zamczyska...a później miał auta (pościel,zabawki,jakieś przyborniki na ścianach).a ja tak sobie pomyślałam że może żabki? kocyk Koc Kocyk niemowlęcy Exclusive 3D Zielona Żabka (3018810060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale oprócz kocyka nic mi w oko nie wpadło
reklama
Podziel się: