reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

No właśnie kurcze nie ma. .. wszystko jakieś podobne s jak już się na jedne zdecydowałam to mieli tylko 5szt i niestety nie można domowic szóstej. .. ehh....

reklama
Bardzo fajne te uchwyty.

Aśka nieźle ci się udało z tymi ciuszkami.

A ja wcale nie wiem, czy ubranka dla chłopców są brzydsze. Dla dziewczynek wszystko w rózu aż do znudzenia.

no dokładnie wszędzie ten róż jak z początku miałam małej nie kupować duzo różu ale nie ma dużego wyboru, także dużo mam w tym kolorze rzeczy.
A dziewczyny polecanie jakieś podkłady poporodowe? Często mi się w sklepie rzucają w oczy z Bell, dobre są?

Jak rodziłam Igorka podkłady w szpitalu bez limitu dawali. I kilka wzięłam do domu. Ale tak naprawdę duże podpaski lepiej się u mnie sprawdzały. Takie podkłady są wielkie jak autentyczna książka telefoniczna, więc chodzenie z nimi to koszmar.

Mnie też zawsze bardziej podobały się chłopięce ubranka :-D A jak zobaczyłam najnowszą kolekcję Reserved... <3<3<3<3

V0432_2.jpg

V1058_2.jpg

V0434.jpg

V1490_2.jpg

No boskie, boskie, szkoda tylko, że mam już prawie wszystko, co potrzeba na te pierwsze 2-3 miesiące... :-( Niech no tylko szkrab przekroczy 70 cm wzrostu... Będzie ubrany lepiej, od własnej matki :-D
Chyba strzelę na blogu jakiś post o nowych kolekcjach dla dzieciorów :-D

hmm a zastanawiałyście się nad jakimś motywem łączącym dodatków dla dziecka (nie wiem czy zrozumiale to napisałam) chodzi mi o to że właśnie sobie przypomniałam że mojej sis pierwszy syn miał pokój o ile dobrze pamiętam,z gadżetami z ikea smoków i zamczyska...a później miał auta (pościel,zabawki,jakieś przyborniki na ścianach).a ja tak sobie pomyślałam że może żabki? kocyk Koc Kocyk niemowlęcy Exclusive 3D Zielona Żabka (3018810060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale oprócz kocyka nic mi w oko nie wpadło :zawstydzona/y:

reklama
Kocyk pierwsza klasa.
dla chłopców w ubraniach dominują szarości ,zielenie, granaty, czerń.
a dziewczynek bardziej żywe.sukieneczki bardziej fikuśnie. a może ja już przywykłam do dziewńczyńskich ubranek.

Do góry