reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

ja wózek będę w domu trzymać .mam nadzieję ,że jakoś wygosporaduje troszkę miejsca.
ja tez używalam smoczka. najlepiej sprawdzał się w zimowe dni ,jako zatykcza przed zimnym powietrzem.
nanu będziemy mieć taki sam kolor wózeczka :) jupi

reklama
Witam ciepło, jestem na etapie kompletowania wyprawki dla malucha i zastanawiam się nad podkładami od prześcieradło, polecacie jakieś czy uważacie może to za zbędny zakup?;-) jak tworzyłam listę zakupową to myślałam, że to bardzo dobry pomysł , a teraz pod wpływem nawału informacji na rożnych stronach odnośnie wyprawek sama już nie wiem... dziękuję za pomoc:laugh2:

czesc Hania,
ja niestety nie pomogę bo nigdy nie stosowałam podkładów pod prześcieradło. uważałam to za zbędne.

ja jak najbardziej kładę pod prześcieradło ceratkę specjalną,coby w razie gdyby pielucha przeciekła,nie poszło wszystko w materac

Ohooo... widze ,ze same udane łowy za pare groszy:-) to i ja sie pochwale dzisiejszymi zdobyczami:
sukieneczka nr 1 r. 62-68 /cuuudowna,fiolet,zieleń/ 3zl
sukieneczka nr 2 r.62/ zielona/ 2zl
sukieneczka nr 3 r.0-3m / jeans z rózowymi kwiatkami/ 1zl

a mialam juz nic nie kupowac...tylko jak nie kupic za takie grosze:sorry:

A sobie kupilam sweter ,mieta, za 5zl

Takie zakupy to ja moge robic:-):-)

Zaraz ruszamy do OBI , szkoda ze tam nie mam co liczyc na takie okazje:confused2:

A ja zrobiłam przegląd ubrań po małym szwagra i mam wielki karton ciuchów do (co najmniej) 9 miesiąca :szok: większość z jego rzeczy to uniseksy :-):-):-):-):-) więc się nadają. Ale na razie wszystko zostawiłam na wsi, bo w wawie na razie nie mam gdzie tego trzymać, przywiozę wszystko w marcu i wtedy wypiorę, poprasuję i poukładam w nowej komodzie:-p Aaa i w marcu jeszcze moja mama ma przysłać rzeczy co mi kupiła w anglii :-) już się nie mogę doczekać ;-)

Dziewczyny fajne te wasze nowe nabytki, ja też muszę zacząć buszować po lumpkach za sukienkami i takimi typowo dziewczyńskimi łaszkami:-)

właśnie do Matyldy komody zamówiłam uchwyty w ....
stanach zjednoczonych:p
ciekawe czy dojdą przed porodem:))))

https://www.etsy.com/transaction/117247953

il_fullxfull.365772448_epw1.jpgil_fullxfull.365772480_khoo.jpg

Nanu z USA :szok: ale są świetne.
to nie sprawiedliwe ,ze ubranka dla dziewczynek są ładniejsze niż dla chłopców.

reklama
Do góry