reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Jutro zamawiam takie łóżeczko
kosztuje 240 zł + 25 zł przesyłka (materac w komplecie - piankowy)

2983556280

reklama
Ja motywu przewodniego nie będę na razie maluszkowi robiła. Później zobaczymy. U Igorka próbowaliśmy, ale szybko się nudził.

Aśka bardzo fajne :tak:

dziewczyny jak kupujecie gazety typu "mamo to ja" itp i są tam jakieś kupony zniżkowe to dajcie znać,ja tak myślę o avanti ale nie wiem czy rabaty z tej gazety obowiązują też na kolekcje dziecięce.

udało mi się na ebayu tanio wylicytować przewijak na łóżeczko John Lewis :) poza tym jutro kupuje poduszkę ciążową bo już mam szczerze dość bezsennych nocy. Niedługo też zacznę kompletować rzeczy do szpitala.

Jeśli chodzi o gazetki to wiem, że wychodzi coś takiego jak "dziecko zakupy i my" i tam czasami są jakieś kupony rabatowe.

A jeśli chodzi o typowe gazetki np dziecko, twoj maluszek itd. to mam znajomą w kiosku - poproszę żeby spojrzała czy gdzieś nie będzie jakiś kuponów ;-)

reklama
ja gazetki ciążowe kupuję max raz na mięsiąc, półtora:p jak mnie najdzie:p
do wnętrzarskich mam większą słabość:)))

dziś przyszła paczka z apteki, mam więc podkłady poporodowe, gacie siatkowe, krem na brodawki, herbatkę na laktację i emulsję do kąpieli dla małej:)

Do góry