reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Noirel super bodziaczki:)
A oto moje pierwsze zakupy:
$(KGrHqF,!isFC7Ry7gLgBQ+csLE6p!~~60_12.JPG$(KGrHqJ,!g4FC4b!3S-SBQ-+WmHtdg~~60_12.JPG2885349538.jpg2951844799.jpg

Nam zoszalo lozeczko+materacyk+spiworki,przewijak,wanienka. Jakas mata edukacyjna i lezaczek na pewno.Mysle nad chusta chociaz wydaje mi sie obledem owijanie sie latem w dodatkowe warstwy materialu.Zreszta wakacje odpuszczamy bo nie mamy busa zeby sie zapakowac :-D Wiec wozek na dobrych kolach wystarczy.
Oczywiscie kosmetyki i pieluszki-tego jeszcze nie kupowalismy.
Moze usiade i zrobie liste dla poprawienia samopoczucia?Chociaz obawiam sie,ze wszyscy beda przerazeni iloscia rzeczy new born :-D Bo mamy cala komodke.A czapeczek to jest juz chyba ze 20szt.Ale nie to,ze kupowalam.Kupilismy 1szt.Mam tez duzo ciuszkow na 62 i tam tez sie nie zanosi,ze trzeba bedzie cos dokupic.A wiekszych jeszcze nie posegregowalam :-)

Wasze zakupy boskie!Uwielbiam wchodzic i ogladac!A listy tez zaczynaja byc imponujace.Chyba naprawde wypruje kmode i przelicze wszystko...Zaczynam sie bac...

tu jest taka lista pomocnicza - podzielone zakupy na różne działy... może Wam pomoże nie zapomnieć o czymś:)
ja też z Waszymi porównuje swoją i sprawdzam co jeszcze:)

Wyprawka

dziewczyny perfekcyjna Pani domu byłaby z WAS DUMNA :-)
zakupy piękne.
ja to mam może 5 body z długim , półśpiochy też 5 ,3 czapeczki letnie i to wszystko.:szok:

reklama
dzisiaj odebralam ubranka od kolezanki,4 wielkie reklamowki.Tyle tego ze glowa mala. W sumie wszystkiego mam tyle ze wyprawka dla trojaczkow przy tym wymieka:szok:

Do góry