reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
to ja bardziej myśle o drewnianym, takim solidnym do 12 kg. A gdzie Ty Nia mieszkasz? w DE?

w niemczech, hamburg

ja do 12 kg nie potrzebuje, moj trzylatek wazy 13,5 :) moje dziecko odkad skumalo po co nogi zaczelo uciekac i ze wzgledow bezpieczenstwa pozniej i tak juz na podlodze go przewijalam... :)

ja też przewijak mam taki na łóżeczko, i jak Nia pisze jak dziecko większe to na kanapie się kładzie i przewija więc wytrzymałość wagowa nie ma takiego znaczenia
a w PL koło 50 zł kosztują, czasem na promocji można znaleźć taniej

też to kiedyś oglądałam kolorowa ale nie mamy na to miejsca... wanienkę już mam, dokupię stojak i tyle, a przewijak na łóżeczko - z allegro jakiś dopasuję tak jak dziewczyny...
Póki co przywieźliśmy dziś kołyskę i się napatrzeć nie mogę! w dodatku okazało się że nawet nie musimy jej oddawać! szok! idealnie pasuje u nas bo jest biała:D będzie zamiast łóżeczka na początek!

20130130_114217.jpg

a z zakupów dziś jeszcze kupiłam 2 pary rajstopek na 6mscy w biedronce:)

20130130_114550.jpg

Właśnie sęk w tym że my też za wiele miejsc nie mamy ale pasuje nam to że są te 2 półki pod wanienka i to nas trochę ratuje no i samo to że jest na kółkach to będzie można tym manewrować jak coś:-p
A kołyska śliczna, białe mi się najbardziej podobają:-)

My mieliśmy taki gąbkowo-plastikowy przewijak na łóżko. Przede wszystkim dlatego, że miejsca brak. Teraz też taki zamierzamy kupić, albo poczekamy, bo ostatnio dostaliśmy od teściów.
On jest w porządku, tylko szybko się niszczy, niestety...
I polecam taki niezabudowany z przodu, bo jak dziecko podrośnie, to go będzie uwierać w tyłek;-)

reklama
hej, hej, ja dziś poczyniłam moje pierwsze zakupy bieliźniane: biustonosz do karmienia
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 80C (2969834333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i jestem mega zadowolona, polecam z czystym sumieniem! dla dziewczyn z Warszawy, polecam odwiedzić sklep na Wrocławskiej 7E (Bemowo), bo można wszystko przymierzyć, a Pani sprzedaje po cenach z w/w aukcji, wiec ten biustonosz w sklepie było po 109 zł,a pani mi sprzedała za 73 zł (tylko woli płatność gotówką i trzeba wspomnieć że się przeglądało allegro).
koleżanka wspomniała że ona wyprawkę kupowała w Starych Babicach-> sklep Mama i tata, ale jeszcze tam nie byłam, więc zamierzam się kiedyś wybrać do Jowisia w Pruszkowie i do Mama i Tata w Strych Babic..ale jak już będzie ładniejsza pogoda:-)

Do góry