reklama
U
użytkownik 902
Gość
Wy się śmiejecie na patologii jak leżałam z Klaudią w ciąży, to miałyśmy taką lalunię w satynowej koszulce z koronką - prawie cały cyc na wierzchu - a miała co pokazać Dziewczyny patrzyła na nią jak na idiotkę no ale to nie szlafrok, tylko koszulka..
elifit
Moderatorka
Ja mam czarny satynowy jak kimono. Nie będę kupować drugiego tylko do szpitala
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
doti hehe, dobre to było z tą różową landryną
spoko, mój, a raczej mamy szlafrok, tak jak pisałam, jest granatowy, bez żadnych udziwnień ;-)
jagódka no właśnie tego wolałabym uniknąć, żeby ktoś się na mnie dziwnie patrzył
elift uff, no to mi ulżyło, że nie tylko ja będę paradować w satynie po szpitalnym wybiegu (czyt. korytarzu) ;-)
spoko, mój, a raczej mamy szlafrok, tak jak pisałam, jest granatowy, bez żadnych udziwnień ;-)
jagódka no właśnie tego wolałabym uniknąć, żeby ktoś się na mnie dziwnie patrzył
elift uff, no to mi ulżyło, że nie tylko ja będę paradować w satynie po szpitalnym wybiegu (czyt. korytarzu) ;-)
U
użytkownik 902
Gość
Napisałam, że to szlafrok, a nie koszulka więc, to zupełnie co innego.. Ale dla mnie to też była przesada. Satyna, przezroczysta koronka w biuście itd. to się nadaje na upojną noc z mężem, a nie do szpitala..Jeszcze, żeby to była prosta satynowa koszula, bez tych koronek kokardek itp. ale aż niesmaczne to było..
malgorzatkar
Fanka BB :)
ja jak z Olą leżałam na poporodowej to szlafroka ani razu nie załozyłam lezał sobie w nogach łóżka, dobrze że nie zapomniałam go do domu spakować
Dziewczyny trochę zmienię temat jak by któraś chciała to w pepco są staniki bezszwowe za 10 zł i takie lepsze trochę za 20 zł ja sobie kupiłam ten za 20 i jest nawet fajny, będę miała na noc żeby nie męczy się z drutami, które mogą byc w nocy niewygodne.
W rossmanie są w promocji chusteczki pampersa białe i zielone też po 6 opakowań za 24 zł.
W rossmanie są w promocji chusteczki pampersa białe i zielone też po 6 opakowań za 24 zł.
Ja też nie mam stanika do karmienia, nie wiem kompletnie jaki rozmiar kupić teraz już mam spore piersi, bo rozmiar 65G, a te wszystkie staniki mają mega obwody i największą miseczkę jaką widziałam DD, co prawda nie planowałam karmienia w ogóle, ale postanowiłam spróbować, jak nie dam rady to trudno....
reklama
Podziel się: