reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Karola zalezy jaki krój i kolor, bo jeżeli różowa landrynka z puchatą lamówką to możesz lekko odstawać od reszty położnic :rofl2:
No chyba, że założysz klapki z puszkiem do kpl :rofl2::-):rofl2:;-)

reklama
Wy się śmiejecie na patologii jak leżałam z Klaudią w ciąży, to miałyśmy taką lalunię w satynowej koszulce z koronką - prawie cały cyc na wierzchu - a miała co pokazać:-D Dziewczyny patrzyła na nią jak na idiotkę:rofl2: no ale to nie szlafrok, tylko koszulka..

doti hehe, dobre to było z tą różową landryną :-D

spoko, mój, a raczej mamy szlafrok, tak jak pisałam, jest granatowy, bez żadnych udziwnień ;-)

jagódka no właśnie tego wolałabym uniknąć, żeby ktoś się na mnie dziwnie patrzył :confused2:

elift uff, no to mi ulżyło, że nie tylko ja będę paradować w satynie po szpitalnym wybiegu (czyt. korytarzu) ;-)

Napisałam, że to szlafrok, a nie koszulka więc, to zupełnie co innego.. Ale dla mnie to też była przesada. Satyna, przezroczysta koronka w biuście itd. to się nadaje na upojną noc z mężem, a nie do szpitala..Jeszcze, żeby to była prosta satynowa koszula, bez tych koronek kokardek itp. ale aż niesmaczne to było..

Dziewczyny trochę zmienię temat jak by któraś chciała to w pepco są staniki bezszwowe za 10 zł i takie lepsze trochę za 20 zł ja sobie kupiłam ten za 20 i jest nawet fajny, będę miała na noc żeby nie męczy się z drutami, które mogą byc w nocy niewygodne.
W rossmanie są w promocji chusteczki pampersa białe i zielone też po 6 opakowań za 24 zł.

Ja też nie mam stanika do karmienia, nie wiem kompletnie jaki rozmiar kupić :( teraz już mam spore piersi, bo rozmiar 65G, a te wszystkie staniki mają mega obwody i największą miseczkę jaką widziałam DD, co prawda nie planowałam karmienia w ogóle, ale postanowiłam spróbować, jak nie dam rady to trudno....

reklama
Właśnie zamówiłam 2 szt z allesa, rozmiar sobie zgadłam :rofl2:
Jak będą złe to będę odsyłała i wymieniała do skutku :-D

Do góry