reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

no niby piszą, że dwa, ale ja biorę jeden i ręczniki papierowe, bo niby jeden do ciała i drugi po podmywaniu się, ale papierowe o tyle lepsze, że podcierasz się, wyrzucasz i już, a taki zwykły ubrudzi się krwią i potem albo oddajesz do prania, albo takim brudnym się wycierasz...

reklama
U nas w szpitalu też dają swoje wdzianko - wdzianko, bo koszulą ciężko to nazwać - sięga może do pół uda, a z przodu rozcięcie prawie do pasa :tak: i chyba z prześcieradła jest to uszyte ;-)

biorę 2 ręczniki i jeszcze papierowe

Kurcze mój szlafrok jest z takiej jakby froty - nie jest bardzo gruby, ale jak będzie z 30 stopni, to chyba się w nim ugotuję :sorry: Nie chcę kupować nowego, bo mam jeszcze 2 inne, grubsze, a i tak ich nie noszę:sorry:

Do dziewczyn które jeszcze uzupełniają braki w ubrankach. Smyk online ma teraz -25% na wielopaki
Małgorzatka chyba ty lubisz body ze smyka..:-)

widziałam :) lubię, ale musze najpierw jechać do stacjonarnego i pomacać, bo ostatnio patrzyłam i się skiepściły trochę te wielopacki, wcześniej tylko 5-packi były tragiczne, a teraz i niektóre 3 też... no i czekam na przeceny w smyku, bo te pojedyncze są ładne :p

No właśnie też czekam na wyprzedaże w smyku i mothercare.Ciągle nie mam nic na chłodniejsze dni i wkurza mnie to,że wszystkie bluzy maja kaptury. Dla mnie przy ciągle leżącym dziecku to porażka...

No właśnie też czekam na wyprzedaże w smyku i mothercare.Ciągle nie mam nic na chłodniejsze dni i wkurza mnie to,że wszystkie bluzy maja kaptury. Dla mnie przy ciągle leżącym dziecku to porażka...

Wg mnie to tez porazka, choc sama mam takie dla Adasia, bo dostalismy :p kaptur dobry na wietrzna pogode ;)

mnie też wkurzają bluzy z kapturem, dla starszych dzieci też... bo nie raz potrzebna była nam bluza pod kurtkę i weź ubierz: bluza z kapturem, kurtka z kapturem i dziecko jak żółw z tymi dwoma kapturami chodzi....

reklama
Katka jak brzuch? mnie raz Roksana tak kopnęła przy zabawie ale na strachu się skończyło

podpisuję się dwiema rękami, bluzy z kapturem nawet przy dwulatce to bezsensowny zakup, bynajmniej u mnie się nie sprawdza

Do góry