reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Seorise, małe obwody są z Allesa właśnie. Sama kupowałam poprzednio właśnie 65 G.Teraz startowałam z większego ,więc nie wiem co kupię.
Małgorzatka, ja też chciałabym takie tanie. Później Allesy znów zamówię.
Gdzie kupiłaś swoje?

Seorise, małe obwody są z Allesa właśnie. Sama kupowałam poprzednio właśnie 65 G.Teraz startowałam z większego ,więc nie wiem co kupię.
Małgorzatka, ja też chciałabym takie tanie. Później Allesy znów zamówię.
Gdzie kupiłaś swoje?

tak, w firmowych sklepach to wiem, że kupię, tylko je nie jestem przekonana i nie wiem czy będę karmić więc szkoda mi kasę wywalać, a w D się nie wcisnę, chyba że pójdę na targ i może uda mi się coś w miarę kupić

jagódka - dzięki za przypomnienie, będę musiała tam zajrzeć :tak:

co do biedronki to są wyprzedaże ubrań ciążowych, staników, itd :tak: kupiłam dziś legginsy za 14,99zł, bo moje czarne są już w kiepskim stanie

reklama
Dziewczyny przypominam, że po 30zł są w esotiqu w normalnych rozmiarach miski spokojnie do G,H się znajdzie

Jagódka piszesz o jakiejs promocji czy o regularnych cenach? Ja ostatnio byłam w esotiqu i były staniki do karmienia miękkie z fiszbinami za 89 zł. Były tez miękkie bez fiszbin za ok 33 zł. Czy ktos je ma i moze sie wypowiedzieć na temat jakości?
Ja na razie nie kupiłam po tym jak pani spojrzała na mnie i odruchowo chyba podała mi rozmiar 75B... Mam juz dosyc tych stereotypów ze większość kobiet nosi taki rozmiar.
Ostatnio kupiłam stanik z Allesa 70F i jest na styk. Ciekawa jestem czy po porodzie tez bedzie pasował.

Do góry