reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

GiB świetnezakupy!

Ja dziś kupiłam+ doszły zakupy z internetu:

maltan na sutki,
sól fizjologiczną,
pasek do smoczka,
szczotka do butelek,
woreczki typu paklanki,
majtki siatkowe,
podkłady poporodowe Hartmanna,
podkładki na toaletę, żeby nie siadać w szpitalu
pieluszki happy 0
czopki glecerynowe
bephanten
3 pary półśpiochów
spodnie Wójcika w rozm.68
materacyk pianka- kokos
podkład na materacyk ochronny
Fotelik samochodowy Safety 1st mimas
3 bodziaki malutkie
Spodenki bawełniane z misiem na pupie w rozm 62
uffff.... masakra:-p
Ale przynajmniej na fotelik rabat dostałam:-D jeszcze adaptery do wózka i wkładkę dla noworodka muszę kupić do niego.
No i zostało mi wypełnienie pościeli, ze dwie pieluchy flanelowe, coś bezzapachowego dla mnie do mycia i praktycznie mam wszystko:-)

reklama
Malgorzatka - taaa... Bo taki komis dorobilby sie na dziewczecych bucikach. Co za pazerniaki :sorry:

Jagodka - wow. Niezly wynik :-D

Ten watek jakos porzadkuje moje mysli. Mam juz plan, ale chce rozlozyc to w czasie. Wozek mialbyc dzis i nie ma. Jak do jutra sie odezwa bede musiala przedzownic i sie upomniec

reklama
Do góry