Bardzo się cieszę, że podzielacie moją opinię. Kupuję tam od dłuższego czasu , pewnie ze 3 lata już i nie porównywałam ostatnio z innymi...Teraz mam spokojną głowę, że nie przepłacam:-)
Skoro już się wciągnęłam w rozmowę , przypomniałam sobie o kilku pozycjach na liście zakupów. Może komuś też się przyda. Dla maluszka:
woda morska do czyszczenia nosa, w połączeniu z Fridą oczywiście,
gaziki, na początek jałowe do przemywania jamy ustnej,
duże waciki kosmetyczne do podmywania przy zmianie pieluch ( w domu nie korzystam z tych nawilżanych , zawsze to mniej chemii)
sól fizjologiczna, zawsze warto mieć kilka ampułek, choćby ropiejące oczka, częsta przypadłość
coś do pępka, ostatnio Ocatnisept, po CC też się przydał, choć teraz w SR zalecenia są inne
Skoro już się wciągnęłam w rozmowę , przypomniałam sobie o kilku pozycjach na liście zakupów. Może komuś też się przyda. Dla maluszka:
woda morska do czyszczenia nosa, w połączeniu z Fridą oczywiście,
gaziki, na początek jałowe do przemywania jamy ustnej,
duże waciki kosmetyczne do podmywania przy zmianie pieluch ( w domu nie korzystam z tych nawilżanych , zawsze to mniej chemii)
sól fizjologiczna, zawsze warto mieć kilka ampułek, choćby ropiejące oczka, częsta przypadłość
coś do pępka, ostatnio Ocatnisept, po CC też się przydał, choć teraz w SR zalecenia są inne
Ostatnia edycja: