reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Dziewczyny, jestem przeszczesliwa bo wlasnie znalazłam w swoim aucie "uszy" od isofixa :) a byliśmy na 100 % pewni ze w naszym aucie tego nie ma!!
Tylko teraz bede musiała sprzedać fotelik maxi cosi, ktory kupiliśmy bez isofixa... Fotelik nigdy nie był używany, ale ciekawa jestem czy uda mi sie sprzedać...

reklama
Doti - no tak w sumie zależy od stopnia zaawansowania męża w majsterkowanie ;)
Pola - może porób zdjęcia i wystaw tutaj to któraś z dziewczyn się zdecyduje?

Sprzedałam dwie pary bucików, 3 kurtki, bluzeczki.. W poniedziałek jadę jeszcze do bratowej na uczelnię, bo jej koleżanki chciały coś obejrzeć. A z resztą nie wiem co zrobię:sorry2: Najgorzej z tymi najmniejszymi ubraniami, a przecież one najmniej zniszczone.. Chyba jakąś paczkę na allegro wystawię..

Dziewczyny, jestem przeszczesliwa bo wlasnie znalazłam w swoim aucie "uszy" od isofixa :) a byliśmy na 100 % pewni ze w naszym aucie tego nie ma!!
Tylko teraz bede musiała sprzedać fotelik maxi cosi, ktory kupiliśmy bez isofixa... Fotelik nigdy nie był używany, ale ciekawa jestem czy uda mi sie sprzedać...
a już za późno, żeby zwrócić?

Doti - pewnie Pola kupowała go dla Zuzi...
My mamy po Ninie Tario Teutoni z Isofixem, ale iso w ogóle nie użyliśmy, bo jeździliśmy wtedy Mercedesem A i już nie pamiętam czy nie było wpinek czy nam niewygodnie było. Teraz się przyda :tak:
Ja wprawdzie płci jeszcze nie znam, ale w tk kupiłam zestaw cudnych różowych skarpetek, a w Smyku zestaw śpiochy+czapeczka. W razie jeśli 10.03 ujawni się chłopak to ubranka sprezentuję siostrze ciotecznej, bo w czerwcu ma urodzić dziewczynkę :-p

a ja widziałam zestawiki na żywo i strasznie mnie rozczuliły. Mają ok 6 rodzajów :D

hmprod

reklama
Doti - pewnie Pola kupowała go dla Zuzi...

Zgadza się...

Ka.wo ciekawa jestem czy te różowe ciuszki będą dla Twojej niuni :)

Gosia, super zestaw. Ja mam tylko problem z ciuszkami zakladanymi przez głowę... Wydaje mi sie ze to strasznie skomplikowane i ze lepiej kupic takie rozpinane na bok... Choc sama mam pełno bodziakow zakładanych przez głowę wiec bede sie musiała nauczyć ich obsługi :)

Do góry