reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Elifit, chetnie go sprzedam bo tak jak pisałam - znalazłam w aucie isofixa :)
Mam kolor desert, o taki:
ImageUploadedByTapatalk1393719886.395682.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1393719886.395682.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1393719886.395682.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 56
Pola zakładanie przez głowę wcale nie jest trudne, wymaga tylko trochę wprawy. Mi to nie sprawiało jakichś trudności, aczkolwiek na pierwszy tydzień dla nowoupieczonych mam i tatusiów na pewno łatwiej jest obsługiwać kopertowe zapięcia, lub takie po całej długości.:tak: Ja mam kilka takich po Klaudii i mąż bardzo sobie chwalił

Jagódka masz rację da się wsadzać przez głowę, ale przyznam że to choć moje 2 dziecko to i tak w większości szukam bodziaków rozpinanych po całości. Ja wiem że jeden z komplecików z h&m na pewno dostanę :D a wtedy dopupie sobie inny :D Plus jest taki że mają w różnych rozmiarach. Tym samym można kupić dla ciut starszego dziecka :D

Właśnie obejrzałam wózek po Karoli i jest ok :)
Już zaczynałam szukać nowego, po obejrzeniu kilku modeli i tak kupiłabym identyczny jak mam :-D - może z inną tapicerką, ale podwozie to samo.

Czyli brakuje mi kilku ręczniczków kąpielowych, pieluch tetrowych + flanelowych, kosmetyków i pampersów.
Lipcu przybywaj !!!

Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam :-p
co do body - to u mnie większość przez głowę zakładana - dałam radę :-) do teraz mam przed oczami szwagra, który bał się zdejmować body przez głowę i rozszerzał body i zdejmował ciągnąc na dół - też dało radę :-)

reklama
Do góry