reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Elifit to ekstra :) pierwsze koty za ploty :)

Ja zaklepalam sobie fotelik i paczke 50 MESKICH ubranek za 80 zl.

Plus jest taki, ze i jedno i drugie moge obejrzec przez zakupem :)

Ja miałam większość bodziakow przez głowę bo dostałam takie i powiem wam, ze łatwiej mi sie je zakładalo niż te kopertowe :) ale przydały sie do lekarza bardzo

co do bozdiakow dla mnei pzresz glowe sa ok,nie lubei tych kopertowych,mialm na Ole to chyab z metka jescze leza.

ja tez za duzo nie bede kupowala bo mam ,jesli bezdie dziewczynka to troszke po mojej OLi i od kolezanki,a jeslichlopiec to siostra ma rozcnego synka wiecod neij.

ale na pewno na cos sie skusze,bo chorabym była,he he

kawałek dobrej roboty ka.wo :D Ja jak sprawdzałam ceny w sklepach z wyposażeniem dla dzieci to bodziak biały rozpinany na długi rękam ok 20zł za sztukę, pepco 12,99zł. Mi powiedziano abym poczekała tak z miesiąc półtora i zaczną się wyprzedaże. :D

Z tego co pamiętam to w marcu/kwietniu jest najwięcej ubranek dziecięcych w hipermarketach typu Auchan itp. W ogóle wtedy jest dużo artykułów dla dzieci w dobrych cenach. Kocyki, pieluszki, kosmetyki. To chyba taki sezon rozrodczy, bo wtedy się rodzą dzieci "zrobione" w wakacje ;-)

tez przejrzałam rzeczy i okazuje się że mam tylko 2 pary śpioszków i 3 kaftaniki - co zrobiłam z resztą? bladego pojęcia nie mam :baffled:. reszta to bodziaki najrozmaitsze, rampersy, pajacyki, koszulki i dosyć dużo półśpiochów, które wolę od śpioszków.
No i muszę dokupić jeden ręcznik do kąpieli i ochraniacze do łóżeczka, kosmetyki i oczywiście gadżety szpitalno-poporodowe dla mnie.
Skusiłam się i kupiłam już małą paczkę pampersów, bo były w promocji ;-)

reklama
A ja kupiłam to: DSC_0762.jpg :-D Sokoja może gdzieś schowałaś? Raczej byś pamiętała, gdybyś komuś oddała

Załączniki

• DSC_0762.jpg
    DSC_0762.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 79
Do góry