reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Elifit to ekstra :) pierwsze koty za ploty :)

Ja zaklepalam sobie fotelik i paczke 50 MESKICH ubranek za 80 zl.

Plus jest taki, ze i jedno i drugie moge obejrzec przez zakupem :)

Ja miałam większość bodziakow przez głowę bo dostałam takie i powiem wam, ze łatwiej mi sie je zakładalo niż te kopertowe :) ale przydały sie do lekarza bardzo

co do bozdiakow dla mnei pzresz glowe sa ok,nie lubei tych kopertowych,mialm na Ole to chyab z metka jescze leza.

ja tez za duzo nie bede kupowala bo mam ,jesli bezdie dziewczynka to troszke po mojej OLi i od kolezanki,a jeslichlopiec to siostra ma rozcnego synka wiecod neij.

ale na pewno na cos sie skusze,bo chorabym była,he he

kawałek dobrej roboty ka.wo :D Ja jak sprawdzałam ceny w sklepach z wyposażeniem dla dzieci to bodziak biały rozpinany na długi rękam ok 20zł za sztukę, pepco 12,99zł. Mi powiedziano abym poczekała tak z miesiąc półtora i zaczną się wyprzedaże. :D

Z tego co pamiętam to w marcu/kwietniu jest najwięcej ubranek dziecięcych w hipermarketach typu Auchan itp. W ogóle wtedy jest dużo artykułów dla dzieci w dobrych cenach. Kocyki, pieluszki, kosmetyki. To chyba taki sezon rozrodczy, bo wtedy się rodzą dzieci "zrobione" w wakacje ;-)

tez przejrzałam rzeczy i okazuje się że mam tylko 2 pary śpioszków i 3 kaftaniki - co zrobiłam z resztą? bladego pojęcia nie mam :baffled:. reszta to bodziaki najrozmaitsze, rampersy, pajacyki, koszulki i dosyć dużo półśpiochów, które wolę od śpioszków.
No i muszę dokupić jeden ręcznik do kąpieli i ochraniacze do łóżeczka, kosmetyki i oczywiście gadżety szpitalno-poporodowe dla mnie.
Skusiłam się i kupiłam już małą paczkę pampersów, bo były w promocji ;-)

reklama
A ja kupiłam to: DSC_0762.jpg :-D Sokoja może gdzieś schowałaś? Raczej byś pamiętała, gdybyś komuś oddała

Załączniki

• DSC_0762.jpg
    DSC_0762.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 86
Do góry