reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Dziewczyny, a co myślicie o tych otulaczkach Motherhood? Pamiętam, że któraś ma. Zastanawiam się cały czas nad rożkiem, bo mam po N. ale kremowy w kwiatki, siostra ma mi uszyć bardziej chłopięcy, ale myślę, czy warto :confused:

Kawo ja też się zastanawiam nad rożkiem. Mam po Mikołaju, ale trochę się zmechacił w środku. Nie wiem czy latem się w ogóle przyda...Może dziewczyny, które rodziły latem coś doradzą?

Mi się rożki wogóle nie przydały a rodziłam w listopadzie..
Teraz stawiam na cienkie kocyki.
Dostałam też fajny otulaczek, ale jest zielono-różowy więc do szpitala go nie wezmę, ale wypróbuję w domu.
dokładnie taki, ale chyba w pl nie da się go kupić.

[video=youtube;iJjXX6wd_yw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iJjXX6wd_yw[/video]

Jak będzie fajny to sobie bardziej męski zamówię ;-)

Ostatnia edycja:
Ka.wo - któaś z dzieczyn pisała niedawno że odsyła ten otulaczek bo taki cieniutki. No a ja właśnie przemyślałam sprawę i stwierdziłam, że będzie w sam raz na lato, bo mam tylko taki grubszy rożek. Zamówiłam ale jeszcze nie przyszedł. Myślę, że sprawdzi się na cieplejsze noce

Tez mam ochote na zakup kocyka minky, ale boje sie, ze po wypraniu straci na swojej miekkosci. Jak pierzecie minky?

ja ostatnio kupowałam Minky ale jeszcze go nie prałam więc nie pomogę :dry:

wczoraj moja mama znów zaszalała i kupiła dla wnusi 2 śpiworki, jeden mniejszy i jeden większy, takie coś

fe9698f3118520e71bf391c5d94d4dbf.jpg

zdjęcie przykładowe oczywiście, bo jeden jest różowy a drugi kremowy w niebieskie paseczki (jak coś to będzie jak znalazł jak drugi będzie chłopiec) :)

Załączniki

• fe9698f3118520e71bf391c5d94d4dbf.jpg
    fe9698f3118520e71bf391c5d94d4dbf.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Elifit rowniez mam ten termometr i super sie sprawdza ale poczytaj dokladnie ulotke bo jest napisane ze noworodkom i niemowlakom po zmierzeniu tym termometrem lepiej pozniej sprawdzic temp normalnym termometrem ;)

A co do rozkow to odradzam z tym utwardzaczem bo zle sie trzyma ja urodzilam w kwietniu bylo akurat juz cieplo ale i tak uzywalam bo sie balam tak o dziecko bez niczego wziac

A polecic wam moge olej kokosowy do smarowania cialka dziecka ja masowalam corke i super sie sprawowal ;)

reklama
Do góry