reklama
D o t i
Fanka BB :)
Mi się rożki wogóle nie przydały a rodziłam w listopadzie..
Teraz stawiam na cienkie kocyki.
Dostałam też fajny otulaczek, ale jest zielono-różowy więc do szpitala go nie wezmę, ale wypróbuję w domu.
dokładnie taki, ale chyba w pl nie da się go kupić.
[video=youtube;iJjXX6wd_yw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iJjXX6wd_yw[/video]
Jak będzie fajny to sobie bardziej męski zamówię ;-)
Teraz stawiam na cienkie kocyki.
Dostałam też fajny otulaczek, ale jest zielono-różowy więc do szpitala go nie wezmę, ale wypróbuję w domu.
dokładnie taki, ale chyba w pl nie da się go kupić.
[video=youtube;iJjXX6wd_yw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iJjXX6wd_yw[/video]
Jak będzie fajny to sobie bardziej męski zamówię ;-)
Ostatnia edycja:
emyly
Ka.wo - któaś z dzieczyn pisała niedawno że odsyła ten otulaczek bo taki cieniutki. No a ja właśnie przemyślałam sprawę i stwierdziłam, że będzie w sam raz na lato, bo mam tylko taki grubszy rożek. Zamówiłam ale jeszcze nie przyszedł. Myślę, że sprawdzi się na cieplejsze noce
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Tez mam ochote na zakup kocyka minky, ale boje sie, ze po wypraniu straci na swojej miekkosci. Jak pierzecie minky?
ja ostatnio kupowałam Minky ale jeszcze go nie prałam więc nie pomogę
wczoraj moja mama znów zaszalała i kupiła dla wnusi 2 śpiworki, jeden mniejszy i jeden większy, takie coś
zdjęcie przykładowe oczywiście, bo jeden jest różowy a drugi kremowy w niebieskie paseczki (jak coś to będzie jak znalazł jak drugi będzie chłopiec)
Załączniki
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
No kupiłam termometr. Wybór padł na Beurer FT 90. Mam nadzieje że dobry będzie.
Przyszedł i na razie super design. Zobaczymy jak się będzie sprawować. Niemieckiej firmy w sumie.
Elifit rowniez mam ten termometr i super sie sprawdza ale poczytaj dokladnie ulotke bo jest napisane ze noworodkom i niemowlakom po zmierzeniu tym termometrem lepiej pozniej sprawdzic temp normalnym termometrem
A co do rozkow to odradzam z tym utwardzaczem bo zle sie trzyma ja urodzilam w kwietniu bylo akurat juz cieplo ale i tak uzywalam bo sie balam tak o dziecko bez niczego wziac
A polecic wam moge olej kokosowy do smarowania cialka dziecka ja masowalam corke i super sie sprawowal
A co do rozkow to odradzam z tym utwardzaczem bo zle sie trzyma ja urodzilam w kwietniu bylo akurat juz cieplo ale i tak uzywalam bo sie balam tak o dziecko bez niczego wziac
A polecic wam moge olej kokosowy do smarowania cialka dziecka ja masowalam corke i super sie sprawowal
s.michalina
A po co w ogóle są takie śpiworki? Bo ja w sumie też takie dostałam i są przeurocze ale na razie nie umiem wymyślić dla nich zastosowania.
reklama
Lilla My
śpiworki to chyba przy starszych dzieciach się sprawdzają jak się rozkopują w nocy.
Podziel się: