reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Kocyki...mam jeden swoj co ma 26 lat hehe.od J mamy z c&a.jeden z minky.i dwa z textil market :)

wow sporo masz tych kocyków :-)

Ja też mam sporo - ale ja nie kupuję w ogóle pościeli, mam dwa cienkie, dwa średnie i jeden gruby. Po dwa bo jeden w domu w łóżeczku, a drugi do wózka. Gruby akrylowy mam na zimę do wózka, a w domu wtedy rozłożony rożek jak będzie zimno. Poza tym zawsze może być jakiś "wypadek" i konieczność prania, wolę mieć zapas. Poprzednio miałam dośc sporo rzeczy, a chwilami nie wyrabiałam z praniem...

reklama
Ja mam 4, dwa z biedronki (jeden kupiony taki walentynkowy i jeden wczoraj z robotami), jeden cienki bawelniany i jeden grubszy. Mysle, ze wystarczy tyle?

ja mam 3 kocyki i myślałam jeszcze o takim całym bawełnianym, ale o dziwo drogie są:confused: no i chodzi za mną ten minky, który któraś kupiła ostatnio na allegro, nie potrzebuję kolejnego, ale jest taki śliczny...

Tez mam ochote na zakup kocyka minky, ale boje sie, ze po wypraniu straci na swojej miekkosci. Jak pierzecie minky?

Ja mam same malutkie kocyki. Polarowy, 2 bawelniane i 2 pluszowe.

Najbardziej martwi mnie to, ze recznik z kapturkiem i kocyki bawelniane po praniu staly sie szorstkie :(

Tez mam ochote na zakup kocyka minky, ale boje sie, ze po wypraniu straci na swojej miekkosci. Jak pierzecie minky?

Ja mam same malutkie kocyki. Polarowy, 2 bawelniane i 2 pluszowe.

Najbardziej martwi mnie to, ze recznik z kapturkiem i kocyki bawelniane po praniu staly sie szorstkie :(
Ja mam minky sprzed prawie 7 lat, z jednej strony w te okrągłe wypustki, z drugiej polar (nie było kiedyś takich kolorowych) nadal jest jak nowy.

Mnie tez kusi minky, moze kupie ten taki malutki z metkami na pocieche . Ale to jak Olek troche podrosnie.

Makota, moze sprobuj wyplukac te reczniki i kocyk w jakims plynie zmiekczajacym.

reklama

na allegro napisali, że prać w 30 st i wirowanie na 800 obrotów max

a te rożki to rzeczywiście przydatne, zwłaszcza latem? bo ja wolałabym tulić bobasa bez dodatkowych barier, innym to może lepiej w tym dawać, ale po coś jeszcze się przyda? do spania?

PS w końcu kupiliśmy fotelik, jednak cabrio fix, ale w akpolu mają promocję 429 zł, model/kolor 2014, chciałam niebieski, ale jest czarny z ozdobną lamówką, ważne, że nie różowy;-)

Do góry