reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Wiem ze byl :( ale wtedy tak nie myslalam o niani...a teraz tak :( i nie moge znalesc tego tematu :( dlatego prosze o pomoc :(

Kocyki...mam jeden swoj co ma 26 lat hehe.od J mamy z c&a.jeden z minky.i dwa z textil market :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czym różnią się crocsy od zwykłych butów ogrodowych. W każdym razie przerażają mnie takie walki sklepowe :eek:

Karuzelę nawet nie wiem jaką mamy ale na pewno Fisher Price biała.

Kocyki mam chyba cztery w sumie, w tym jeden ostatnio kupiony w Biedrze - fajny jest, taki milusi. Muszę go do prania wrzucić.

Teraz jestem na etapie szukania mebli. Podoba mi się szafa z IKEI niestety w komplecie nie ma żadnych półek i dodatków, więc kompletu nigdy nie stworzymy. HENSVIK Szafa - IKEA Sprawdzam jeszcze na Tablicy może coś się trafi.

A jaki rozmiar tych Biedrowych kocyków.

Ja się rozczarowałam jednym z Allegro. Przed praniem był super, a po praniu jakiś sztywny się zrobił

Nie wiem czym różnią się crocsy od zwykłych butów ogrodowych. W każdym razie przerażają
.
napisze tak:Wiki macrocsy oryginalne a Ola ma zwykle z ccc i jest roznica:)))crocsy po 1,5 rocznym uzytkowaniu sA JAK nowe a te zccc niestety tylko na podworko sie nadaja.jak z wygoda nie weim bo dla siebie nie mam.

Pola ale afjen zakupy:)
kopacz ja tez chcialam zakupic nianie ale nei wiem jaka:confused:kojarze ze dziewzcyny Avent polecaly wiec pewnei za tym sie rozejrze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

co do lidla ,to raz bylam na otwarciu jak byly kombinezony dzieciowe,super modele i naprawde dobre ceny.ludzi bylo od zarabania:szok:wtedy spodnei narciarskie +kurtka =100 zl (ok lub 110) a np kombinezon w kaphallu 300 zl lub wiecej wiec nie uwazam zebym kupowala to dla szpanu tylko zeby zaoszcesdzic tym barzdiej ze zdieci szybko wyrastaja i za rok nowe tzreba.wiec jak ktos ma czas ,ochote to nie dziwie sie ze stoi w koeljce:-p

mi jeszce brakuej dodatkwoych pzrescieradel do lozezcka ,jutro dokuopie jak bede po wizycie:)

reklama
Mam go jeszcze w opakowaniu na którym jest napisane 75x100cm niezwykle miękki, puszysty i miły w dotyku, ciepły i praktyczny idealny do wózka lub łóżeczka dziecięcego :-)

Jak bym czytała gazetkę reklamową :-D
Milusie te kocyki, ale mi się wzorki nie podobały na nich. Mam od siostry 2 kocyki, jeden gruby, 2 taki taki średni i chyba muszę poszukać jeszcze jakiegoś cieńszego. Za to te z minky mnie kuszą... może sobie jednak też sprawię ;-)

Do góry