reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Hehe bo to jest tekst z opakowania tego kocyka więc musi być dobry i chwytliwy
No ja właśnie też czekam na jakieś przeceny bo towaru strasznie dużo zostało, nawet tych sukienek, legginsów itp. Może coś się uda kupić jeszcze po niższych cenach. Kocyków to dwa regały były nie ruszone praktycznie. Ale do przecen pewnie jeszcze daleko.
No ja właśnie też czekam na jakieś przeceny bo towaru strasznie dużo zostało, nawet tych sukienek, legginsów itp. Może coś się uda kupić jeszcze po niższych cenach. Kocyków to dwa regały były nie ruszone praktycznie. Ale do przecen pewnie jeszcze daleko.
Lilla My
Kto by pomyślał, że w markecie budowlanym znajdę śliczny polarowy, różowy kocyk
Wcześniej kupiłam 4 używane, ale są ....jowe, więc musiałam jeszcze dokupić. Dzisiaj jeden, a drugi w ikea zielony, coby mi do wózka pasował (czarno-limonkowy wóz mam).
Wcześniej kupiłam 4 używane, ale są ....jowe, więc musiałam jeszcze dokupić. Dzisiaj jeden, a drugi w ikea zielony, coby mi do wózka pasował (czarno-limonkowy wóz mam).
agulam
ja chcialam recznik w ikea kupic,zabek zielonych juz nie ma ,tearz zrobili tylko niebieskiea gzdie bialy ekru zielony czy rozowymam jeden jeszce chcialam dokupic ale tearz nie wiem jaki i gdzie
Lily Ty kiedys kupilas w Ikea rezcnik ,fajny jest?
Lily Ty kiedys kupilas w Ikea rezcnik ,fajny jest?
Lilla My
dla mnie okej, miękki i fajny kapturek. Weź tylko pod uwagę, że produkty tej samej marki w PL a w NL mogą się różnić. Moim zdaniem nie powinny, więc mogę polecić
malgorzatkar
ja mam te niebieskie z ikei ręczniczki i są fajne, grube. dla Oli miałam też ikeowe z kapturkiem, teraz mam te a'la szlafroczki przez głowę wkładane, na basen są idealne. no i długo można je użytkować i się nie zbijają w takie twarde, jak te niektóre inne ręczniki
makota89
Ja kupilam taki reczniczek, ktory zrobil sie twardy po pierwszym praniu, ale juz chyba nic na to nie poradzeja mam te niebieskie z ikei ręczniczki i są fajne, grube. dla Oli miałam też ikeowe z kapturkiem, teraz mam te a'la szlafroczki przez głowę wkładane, na basen są idealne. no i długo można je użytkować i się nie zbijają w takie twarde, jak te niektóre inne ręczniki
Ja mam dla córki niebieski z uszami z Ikea i jest ok
Po praniu nadal miękki.
Szkoda ,że te kocyki tylko takie małe. Dla synka mam już 3 ,ale dla córki bym coś kupiła bo stary już dawno stracił kolor.Jeden oddała bratu bo za mały był więc jakaś rekompensata się należy;-)
Po praniu nadal miękki.
Szkoda ,że te kocyki tylko takie małe. Dla synka mam już 3 ,ale dla córki bym coś kupiła bo stary już dawno stracił kolor.Jeden oddała bratu bo za mały był więc jakaś rekompensata się należy;-)
arabelka
też kupiłam te ręczniki z ikei jeden niebieski, drugi w paski i bardzo fajne są.
Dzisiaj M odbiera ze sklepu fotlik z bazą - zdecydowaliśmy się na recaro, grafitowo - czarny, będzie mi do szarego wózka pasował; a jutro ma byc łóżeczko :-) Zaczyna się dziać ))
Dzisiaj M odbiera ze sklepu fotlik z bazą - zdecydowaliśmy się na recaro, grafitowo - czarny, będzie mi do szarego wózka pasował; a jutro ma byc łóżeczko :-) Zaczyna się dziać ))
reklama
pola.
Ja tez moge polecić reczniczki z ikei. Mam trzy: zielony, niebieski i w paski.
Zamówiliśmy dzis materac piankowy na wymiar do kołyski w cenie hurtowej ta moja hurtownia pod domem jest nieoceniona.
Materac ma byc gotowy za ok 2 tyg. Oby tylko synek wytrzymał tyle w brzuszku
Zamówiliśmy dzis materac piankowy na wymiar do kołyski w cenie hurtowej ta moja hurtownia pod domem jest nieoceniona.
Materac ma byc gotowy za ok 2 tyg. Oby tylko synek wytrzymał tyle w brzuszku
Podziel się: