reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Ja mam trzy w tym dwa dla Zuzi. Ten wzór mnie urzekł :) jest też taka torba dla mamy ale poczekam aż przecenią bo aż tak mi się nie podoba :D

Załączniki

• 1401705170362.jpg
    1401705170362.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Hehe bo to jest tekst z opakowania tego kocyka więc musi być dobry i chwytliwy :-p

No ja właśnie też czekam na jakieś przeceny bo towaru strasznie dużo zostało, nawet tych sukienek, legginsów itp. Może coś się uda kupić jeszcze po niższych cenach. Kocyków to dwa regały były nie ruszone praktycznie. Ale do przecen pewnie jeszcze daleko.

Kto by pomyślał, że w markecie budowlanym znajdę śliczny polarowy, różowy kocyk :)

Wcześniej kupiłam 4 używane, ale są ....jowe, więc musiałam jeszcze dokupić. Dzisiaj jeden, a drugi w ikea zielony, coby mi do wózka pasował (czarno-limonkowy wóz mam).

ja chcialam recznik w ikea kupic,zabek zielonych juz nie ma ,tearz zrobili tylko niebieskie:confused:a gzdie bialy ekru zielony czy rozowy:sorry2:mam jeden jeszce chcialam dokupic ale tearz nie wiem jaki i gdzie

Lily Ty kiedys kupilas w Ikea rezcnik ,fajny jest?

ja mam te niebieskie z ikei ręczniczki i są fajne, grube. dla Oli miałam też ikeowe z kapturkiem, teraz mam te a'la szlafroczki przez głowę wkładane, na basen są idealne. no i długo można je użytkować i się nie zbijają w takie twarde, jak te niektóre inne ręczniki

ja mam te niebieskie z ikei ręczniczki i są fajne, grube. dla Oli miałam też ikeowe z kapturkiem, teraz mam te a'la szlafroczki przez głowę wkładane, na basen są idealne. no i długo można je użytkować i się nie zbijają w takie twarde, jak te niektóre inne ręczniki
Ja kupilam taki reczniczek, ktory zrobil sie twardy po pierwszym praniu, ale juz chyba nic na to nie poradze :(

Ja mam dla córki niebieski z uszami z Ikea i jest ok
Po praniu nadal miękki.

Szkoda ,że te kocyki tylko takie małe. Dla synka mam już 3 ,ale dla córki bym coś kupiła bo stary już dawno stracił kolor.Jeden oddała bratu bo za mały był więc jakaś rekompensata się należy;-)

też kupiłam te ręczniki z ikei jeden niebieski, drugi w paski i bardzo fajne są.
Dzisiaj M odbiera ze sklepu fotlik z bazą - zdecydowaliśmy się na recaro, grafitowo - czarny, będzie mi do szarego wózka pasował; a jutro ma byc łóżeczko :-) Zaczyna się dziać :)))

reklama
Ja tez moge polecić reczniczki z ikei. Mam trzy: zielony, niebieski i w paski.
Zamówiliśmy dzis materac piankowy na wymiar do kołyski w cenie hurtowej :) ta moja hurtownia pod domem jest nieoceniona.
Materac ma byc gotowy za ok 2 tyg. Oby tylko synek wytrzymał tyle w brzuszku :)

Do góry