reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Pola - niezłe szaleństwo zakupowe Cię dopadło, ja powolutku od jakiegoś czasu kolekcjonowałam i pewnie jeszcze wszystkiego nie mam.

a te obniżki w sklepach to wyciągają z ludzi najniższe instynkty zwierzęce. Rozumiem, że buty mega wygodne bo mój mąż to gdyby mógł nosiłby je zawsze, ale żeby tak się rzucać. Makota ma rację, że ludzie kupowali "dla szpanu", bo takie drogie buty będę mieć. Ciekawe tylko na jakich "salonach" się w tych butach pojawią. Dla mnie to takie działkowe buty, a babcie na działkach nie znają się na drogich markach, więc nikt tych dziadów nie doceni :)

to prawda ludzie czesto kupuja dla szpanu, ale gorsze szalenstwo jest chyba zazwyczaj na otwarcie szmat jak jest dostawa, tam to sie czesto dzieje masakra, a ja zawsze ide spokojnie z haslem "co ma byc moje to i tak bedzie moje", dlatego sie nie pcham..wczoraj tez stalam z boku, ale niektorzy ludzie to wyrywali sobie z rak:no:

reklama
OOO to potestuj Elifit i daj znać jak działa

Kopacz,ja też ostatnio zajrzałam na ciuchy w dzień dostawy ,myślałam jednak ,że otwierają o 9 a było o 10 i 5 min musiałam pod sklepem czekać.Tłum był, czułam się głupio jak nigdy:zawstydzona/y:

Kopacz,już był ten temat i najczęściej chyba Avent się pojawiał.
A swoją drogą chyba dobrze się dzieje skoro zaczynasz pisać MY ;-)

My po sobotnim szale jiki zastaliśmy w biedronce (jakaś wyprzedaż do 90 % była) już na lidla nie mieliśmy ochoty :no: Oczywiście juz na kocyk się nie załapałam, bo same chłopięce były. Cóż musi mi wystarczyć to co mam....

reklama
Do góry