reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
ja jeszcze nie myślałam o modelu, ale też planuję używany
za to póki co postanowiłam robić przyjemność sobie i kupiłam spodnie Happy mum - Megan jeans SALE! w ogóle mają tam takie ładne rzeczy, że trudno mi się było ograniczyć
ooo, kupiłaś w stacjonarnym czy przez neta? i widzę, że te spodnie mają nawet xxs, bo ja kupiłam xs i są ciut przy duże, ale założyłam pasek i się dopasowały
s.michalina
A mi mama zadała pytanie: "A torbę szpitalną masz już gotową" zastanowiłam się po co, przecież do terminu jeszcze daleko. A co gdybyś musiała wcześniej iść do szpitala, choćby na chwilę? I w zasadzie doszłam do wniosku, że ma rację. W sierpniu zeszłego roku nagle trafiłam do szpitala i mój M. miał mi skompletować szpitalne odzienie i najpotrzebniejsze rzeczy. Kochany był, bardzo się przejął i bardzo się starał ale wszystko było nie tak Chyba faktycznie pomyślę o takiej torbie awaryjnej.
elifit
Moderatorka
Faktycznie lepiej mieć taką torbę. Ja też w poprzedniej ciąży trafiłam do szpitala, ale nie w trybie nagłym, więc miałam popołudnie na spakowanie się.
arabelka
ja też wczoraj o tym pomyslałam i przez net koszulę zamówiłam. Bo wstyd sie przyznac ale na codzień szypiam w dłuższych podkoszulkach i doszłam do tego, że nie mam nic w czym bym mogła w szpitalu być. No ale koszulka juz zamówiona, tylko ciekawa jestem czy rozmiar dobry
malgorzatkar
ja też muszę kupić piżamy takie "dla wszystkiego", bo w pierwszej ciąży trafiłam w nocy do szpitala i mąż mi musiał dowozić wszystko... a moje piżamy, w których śpię, to tak trochę do szpitala się nie nadają...
sokoja
jak tylko dowiedziałam się, ze w ciąży jestem kupiłam "awaryjną" piżamkę, kapcie, mała pastę do zębów i żel pod prysznic, bo też kiedyś wylądowałam w szpitalu i mąż musiał wszystko kupić. A te moje domowe piżamki do szpitala się nie nadają ;-).
ooo, kupiłaś w stacjonarnym czy przez neta? i widzę, że te spodnie mają nawet xxs, bo ja kupiłam xs i są ciut przy duże, ale założyłam pasek i się dopasowały
kupiłam przez neta, bo w stacjonarnym mieli już przebrane i generalnie mają mało xs, a poza tym mimo promocji ceny są wyższe niż w necie, np. jedna sukienka z 239 zł na 159 zł w stacjonarnym a ta sama w necie za 109 zł - widać mają duże koszty najmu skoro na stronie sklepu są takie różnice
s.michalina
ja też wczoraj o tym pomyslałam i przez net koszulę zamówiłam. Bo wstyd sie przyznac ale na codzień szypiam w dłuższych podkoszulkach i doszłam do tego, że nie mam nic w czym bym mogła w szpitalu być. No ale koszulka juz zamówiona, tylko ciekawa jestem czy rozmiar dobry
ja też pierwsze co zrobiłam to koszulę zamówiłam. Jutro powinna do mnie dotrzeć, ciekawa jestem co to będzie.
A dzisiaj na zakupach zaszalałam. Najpierw planowałam kupić coś dla młodego ale na nic się nie mogłam zdecydować i pomyślałam, że jeszcze się w te dziecięce ciuszki obkupię a teraz zatroszczę się o siebie. Kupiłam buty, sweterek i sama nie wiem co jeszcze nic typowo ciążowego, bo nawet w H&M nie było kolekcji - zdziwiłam się, bo byłam przekonana, że u nich to standard w każdym sklepie. Mam nadzieję, że M. nie zapyta ile to wszystko kosztowało
reklama
Podziel się: