reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

co do gabarytów wózka sokoja ma rację. We Wrocławiu w jednej z hurtowni można przymierzyć wózek do bagażnika. Wychodzi z Tobą pan i dopasowujecie i fotelik tak samo można wypróbować. Polecam.

reklama
Arabelka dzięki, ze napisałaś! Bardzo cenna jest uwaga kogoś, kto korzysta z tego wózka:) Teoretyzować możemy o wszystkich wózkach,a w praniu potem różnie to wychodzi... A mutsy evo jest świetny, też o nim myslałam, tylko cena mnie odstrasza. Zawsze nowszy model jest droższy, a ja stwierdziłam, że wolę wydać pieniążki na coś innego, ale jakbym miała wolną gotówkę to jak najbardziej!

venus, akurat evo jest tańszym modelem :tak: dlatego jeszcze nie jeste zdecydowana bo szukam w tym haczyka. Może ktoś ma opinie o tym wózku?

A brałyście w ogóle pod uwagę kupno używanego wózka? Bo z tego co widziałam, to omawiane modele używane są często za 1/3 ceny do kupienia. Nie wiem jak z bliska wyglądają ale na zdjęciach bez jakiś tragedii.

S.michalina ja będę szukała używanego. Niektóre, szczególnie gondole są jak nowe! Dla Mikołaja też miałam używany i super się sprawdził :)

minisia ja sobie upatrzyłam Graco evo

BUNDLE €399.99: Graco Evo Pushchair, Carrycot and Car Seat

Przed świętami kosztował 599euro a teraz cena spadła na 399zł, ma do wyboru z 5 kolorów. Jest stabilny, nie trzęsie się. 3 w 1, fotelik też bardzo bezpieczny, zabudowany z każdej strony. Kosz na zakupy duży. Bardzo fajnie sie prowadzi. Ale jeszcze zobaczymy co nowego wejdzie.

reklama
Do góry