reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Ja mam niecałe 5,5kg na plusie. Większość w brzuch poszła, ciekawa jestem ile jeszcze przytyje - z Klaudią w sumie 10kg na plusie miałam.

reklama
Arabelka, ja kilkukrotnie robiłam zakupy w c&a i paczka z reguły przychodziła w ciagu 1-2 tyg. Ze zwrotem nie ma problemu, po prostu odsylasz paczke wraz z formularzem zwrotu i za kilka dni masz kasę na koncie.

Ja mam niecałe 5,5kg na plusie. Większość w brzuch poszła, ciekawa jestem ile jeszcze przytyje - z Klaudią w sumie 10kg na plusie miałam.

jagodka zazdroszcze ci tych 5,5 kg na plusie :rofl2: ja juz mam sporo i poszlo mi w dupe i uda :angry: a i tak mam masywne nogi po tacie, mam niby proste a takie masywne klody :eek: ze ciezko jakiekolwiek kozaki dobrac bo zadne sie dopiac nie chca... :-(

Arabelka, ja kilkukrotnie robiłam zakupy w c&a i paczka z reguły przychodziła w ciagu 1-2 tyg. Ze zwrotem nie ma problemu, po prostu odsylasz paczke wraz z formularzem zwrotu i za kilka dni masz kasę na koncie.

a mi chyba szybko doszla ta paczka z c&a co zamawialam mama ex :eek:

Robiąc porządki w szafie natrafiłam na fajną kieckę plisowaną. I już teraz wiem gdzie mi te kg poszły, bo ledwie ją wcisnęłam a dodam, że jest odcinana pod biustem. Przypuszczam, że gdybym chciała ubrać stanik sprzed ciąży to brakowałoby sporo cm... A na plusie mam 8kg.

Muszę jutro kupić rajstopy. Chyba nie starczy mi czasu i cierpliwości, żeby znaleźć takie dla ciężarnych więc zadowolę się jakimiś zwykłymi z tesco.

Oj tam dziewczyny, jakie tuniki do końca życia. Moja mama urodziła 3 dzieci (jedno po 40) i figurę ma lepszą niż ja przed ciążą ;-)
Ja się wczoraj załamałam. Zamówiłam początkiem roku paczkę ciuchów używanych na allegro. I wiadomo, część ok, część odpadła na starcie, a część miała na końcówkę posłużyć i co... w cyckach się nie mieszczę, prawie w niczym. Nie zauważyłam znaczącego przyrostu, ale no jest, a na plusie 3kg dopiero.
Kopacz ja mam zaś z nogami na odwrót, chude łydki i wszystkie kozaki tak odstają, że do spódnicy/sukienki nie założę :baffled:

Michalina obwód pod biustem to jeden z najbardziej rosnących w ciąży - ale jest pocieszenie, spada od razu jako pierwszy:tak: Także nie dziwię się, że akurat odcinana pod biustem nie chciała się dopiąć:tak: Co do rajstop to te sprzed ciaży do niczego się nie nadają, albo gniotą w brzuch albo spadają z dupy:eek: Także jak już to albo pończochy albo jednak ciążowe rajstopy - w gatcie są na pewno.

też się obawiam tunik do końca życia - brzuch mam ogromny. No i 8,5 kg na plusie
to tak jak ja :-D 8 kg na plusie, ae brzuszek olbrzymi. I wszystko w brzuch mi poszło, a nogi wychudły (chociaż i tak mam patyki). Znowu bedę jak pajęczyca :szok:

dzięki za odpowiedz w sprawie c&a

Ostatnia edycja:
reklama
Agulam - no to już magia 3 fotele :D chyba, że macie jakiś rodzinny duży samochodzik. A jak nie to jest szansa namówić męża/towarzysza życia na zmiany :D:Di
pewnie trzeba bedzie pomyslec nad zmiana w niedalekiej przyszlosci:-Dbo w golfie ciasno bedzie....

jiuz wczoraj pytalam,ile czekalyscie na paczke z gemini?zamawialam we wtorek,z blizej ciebie pzryszla wczoraj a zgemini nadal w trakcie realizacji:crazy:

Do góry