reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Super pomysł z zakupem materiałów!!! Moja mama też szyje :-) uśmiechnę się do niej. Zawsze to dużo taniej i jakościowo rewelacja jak się samemu uszyje. Kurczę muszę przegadać z nią ten temat.

reklama
Gdybym ja potrafiła szyć....A tu 2 lewe ręce mimo ,iż pracę mam manualną, ale żeby coś stworzyć od zera...porażka.

Przyszła dziś moja paczka z C&A. 4 bluzki dla mnie i 4 pajace dla małego.No i jedna bluzka do zwrotu. Rozmiar jak inne ale taka na styk. Poza tym kto szyje ubrania ciążowe z materiału który się nie rozciąga?????
Gdzie tu logika, jak brzuch rośnie z dnia na dzień...:confused:

mika, a jak długo czekałaś na paczkę? moja juz ponad tydzień idzie a niestety zapłaciłam od razu. No i jak jest ze zwrotem bo nie wczytywałam się w regulamin :zawstydzona/y:

Ja dostałam jedną bluzkę ciążową, która jest tak krótka, że mi już brzuchol prześwieca pod spodem. Mam wrażenie, że niektóre ciuchy projektują osoby, które nie mają pojęcia, że brzuch w ciąży... rośnie! ;-)

Moja tesciowa ma duza szwalnie i uszyla mi kilka tunik.... gatunkowo zajebiste ale moj ty boze jak ja w tym wygladam.... rozmiarowo jakby zszyla dwa przescieradla 2×2. Wiec chodze w zwyklych koszulkach uciagliwych tylko przedluzam je sobie pasami ciazowymi

Arabelka zamawiałam 8 albo 9 chyba, przyszła wczoraj.Jutro będę odsyłać.
Szkoda, bo akurat ta co kolorystycznie i wyglądowo najlepsza, ale materiał porażka, nierozciągliwa sztuczność.....
Aaaa no i najdroższa była też...

Ja w pierwszej ciąży też w większości nosiłam zwykłe bluzki dłuższe, ale teraz jakaś gruba jestem i wszystko za ciasne......Chociaż ciągle + 9 kg

mika u mnie juz 10 na plusie!!!! ja sie pytam gdzie to wszystko??!! bo w ogole nie czuje zeby mi juz tyle weszło, spodnie nosze te same co przed ciaza (biodrowki) koszulki "przedłuzam" pasami a za kazdym razem jak wchodze na wage u gina to jestem spocona.....

reklama
Ja 12 na plusie ;) ja widze ze mi w pupe weszlo i uda. Dobrze bo przed ciaza z mojej niegdys okraglej pupci malo zostalo bo schudlam. Teraz moj facet sie cieszy z moich ksztaltow :D i kazdy mowi ze wrocila moja piekna odstajaca pupa :) wiec 12 kg mi sluzy. Po porodzie boje sie ze uschne znowu i bede miec plaska dupe jak deske plus oklapniete cycki po pepek no i flak na brzuchu :( oby nieeee

Do góry