reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Kopacz - a jakościowo fajna ta bawełna?? W sumie bez sensu pytanie skoro polecasz :) ciekawe zestawy są zrobione, chyba też się skuszę po wypłacie. O nie, i piękne bawełniane wzorkowe lamówki, nie spotkałam jeszcze takich. To mnie namówiłaś :)
Szkoda, że już nie mam czasu na szycie tild. Miałyby takie cudne sukienki!

Ostatnia edycja:
Kopacz - a jakościowo fajna ta bawełna?? W sumie bez sensu pytanie skoro polecasz :) ciekawe zestawy są zrobione, chyba też się skuszę po wypłacie. O nie, i piękne bawełniane wzorkowe lamówki, nie spotkałam jeszcze takich. To mnie namówiłaś :)
Szkoda, że już nie mam czasu na szycie tild. Miałyby takie cudne sukienki!

tylko wiesz ja wyslalam przykladowe, trzeba patrzec czy placisz na 0.5m o jakiejs tam szerokosci czy za 1m o jakiejs tam szerokosci, ja niektore kupowalam mniejsze niektore wieksze :) no jakosciowo sa bardzo fajne, a wzory chyba wam pokazywalam przy tym jak wrzucalam moje jelitkowe literki co frankowi uszylam :p no ja jakbym miala maszyne to bym z checia sie nauczyla szyc i bym poszyla wiecej :( teraz w planach mam uszycie takiej podstawowej maskotki :p ale pewnie kijowo to wyjdzie :D

zapomnialam dodac ze kupilismy termometr, nakladki na sutki :rofl2: pokrowce na przewijak i torbe do wozka, (mam nadzieje ze bedzie pasowac), ciekawe kiedy dojdzie to wszystko :baffled:
a w przyszlym tyg wybieramy sie po materace i *******y niektore (obciacze, jakis smoczek, itd)

Ostatnia edycja:
Kopacz - dziękuję :* Ja z tych dokładnie czytajacych opisy także zauważyłam połóweczki, ćwiarteczki itp :) ale powiem szczerze że jak ktoś nie zerknie to może się zdziwić przy odbiorze paczki. Maszyna do szycia jest fajna, można czarować cuda :)

Gratki zakupów, zbiera się tych pierdołek, prawda??

Kopacz - dziękuję :* Ja z tych dokładnie czytajacych opisy także zauważyłam połóweczki, ćwiarteczki itp :) ale powiem szczerze że jak ktoś nie zerknie to może się zdziwić przy odbiorze paczki. Maszyna do szycia jest fajna, można czarować cuda :)

Gratki zakupów, zbiera się tych pierdołek, prawda??

niestety, piierdola do piierdoly i worek pieniedzy wydany, na szczescie teraz juz wszystko kupuje ex :-D i dla mnie rzeczy tez ma kupic :tak:

dziewczyny jezeli chodzi o te podklady do majcioch po porodzie, jak myslicie ile sztuk trzeba?bo na razie mam 14 midi hartmanna :confused:

Ostatnia edycja:
Kopacz około 25-30 to dla mnie minimum. Potem już tak nie leci i podpaski takie nocne (dla bezpieczeństwa) nosiłam

reklama
Do góry