reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Cudne naprawdę. A ile takie cuda kosztują? W sensie pościel ochraniacz i organizer?

Ja dopiero jak przypne foteliki to zobaczę jak z miejscem pomiędzy. Ale nawet jeśli się zmieszcze to tylko na krótkie wycieczki

Nie pamietam jak cenowo bo juz z 2 miesiace temu kupowalam. Na stronie jest podane :) jest w czym wybierac i mozna tez komponowac swoje wzory.

Elifit, ale tu nie chodzi o miejcsce, tylko nie powinno się tak jeździć, bo możesz w razie wypadku dzieci pozabijać sobą. Strasznie uczulali na to na bezpiecznym maluchu i na mamo to ja.

Na warsztatach nie byłam ;)

Nie no wiem. Na tyle też nie powinno się jeździć. Była kiedyś taka antyreklama. Najlepiej na przednim siedzeniu. Ja już tak jeżdżę. Aru nie ma nic przeciwko a na Zuzie będę patrzeć przez takie specjalne lusterko.

Sama baza kosztowała niecałe 500 po rabacie...
W corsie nie.miałam isofixa i montowalam na pasy, ale wtedy sie nie znałam, ze kąt nachylenia sie sprawdza i zły był ten nasz fotelik do tamtego samochodu, dlatego teraz zbytnio sie nie zdziwilam, ze też nie.pasuje.... Oli fotelik mam na pasy mocowany, ale siedzi tak stabilnie, ze nie idzie nim poruszyć. Ola od małego jeździła sama, bo w corsie po prostu miejsca dla mnie nie bylo z tyłu...bo torba z ubraniami z tyłu jeździła.... A teraz sie nie zmieszcze, więc obie muszą jeździć same i już

ale śliczne te posciele,nie iwedzialabym ktory wybrac,cuda:))))

eee 2 foteliki to nie problem:-Dgorzej z 3:confused:nie wiem jak to ogarniiemy....

A ja też zawsze jeździłam z tyłu, jakoś nie zastanawiałam się nad tym... hmmm. No ale teraz czas na przesiadkę. Mam nadzieję, że Jagoda będzie grzecznejsza w samochodzie niż Igor przez pierwsze dwa lata.

Agulam - no to już magia 3 fotele :D chyba, że macie jakiś rodzinny duży samochodzik. A jak nie to jest szansa namówić męża/towarzysza życia na zmiany :D:D

A pościel cudna, muszę poszukać jakiegoś sklepu z ciekawymi materiałami i mama mi uszyje. Zawsze to trochę taniej wyjdzie. Ale to pewnie na zimę dopiero, chyba że wcześniej sam ochraniacz na szczebelki

Śliczna ta pościel, fakt :tak: ja dostałam w spadku po szwagierce i teraz nie mam pretekstu żeby kupić nową... na razie :wink:

Kupowałam ostatnio olejek babydream na rozstępy w rossmanie i był po 8 zł a dzisiaj już był po 13... szkoda, że sobie wtedy więcej nie kupiłam. Na wieczór zawsze smaruję się olejkiem a rano mamma mia (dzisiaj byłam w promocji po 18zł). Kupiłam też wkładki laktacyjne babydream.

Tak ostatnio słyszę same dobre opinie o tej firmie, chyba jakaś nowa moda.

Michalina - 3 lata temu jak byłam w ciąży z Igorem też była rossmanowa seria chwalona, za skład, cenę itp Kiedyś myślałam, że produkty firmowe jakiś sieciówek będą zawsze kiepskiej jakości i starałam się je omijać no ale moje założenia się nie sprawdziły :)

Ja poczytałam bloga Sroki,wielokrotnie tutaj polecanego i złożyłam zamówienie w Gemini, a niektóre rzeczy w Rosmannie muszę sprawdzić.
Tylko jakoś mi nie po drodze...
Za to nabyłam kilka ubranek: body,półspiochy i kaftanik i 6 par skarpetek ,wczoraj jeszcze 2 szt od teściowej dostałam .Znowu wyjdzie za dużo teo

reklama
A ja też zawsze jeździłam z tyłu, jakoś nie zastanawiałam się nad tym... hmmm. No ale teraz czas na przesiadkę. Mam nadzieję, że Jagoda będzie grzecznejsza w samochodzie niż Igor przez pierwsze dwa lata.

Agulam - no to już magia 3 fotele :D chyba, że macie jakiś rodzinny duży samochodzik. A jak nie to jest szansa namówić męża/towarzysza życia na zmiany :D:D

A pościel cudna, muszę poszukać jakiegoś sklepu z ciekawymi materiałami i mama mi uszyje. Zawsze to trochę taniej wyjdzie. Ale to pewnie na zimę dopiero, chyba że wcześniej sam ochraniacz na szczebelki

powiem ci ze ja identyczne materialy jak te niektore posciele widzialam na allegro bo sama kupilam :-D

Do góry