kurczę...
Ja ostatnio zmotywowana Waszym zaawansowaniem w temacie wyprawki zrobiłam dzisiaj w końcu listę co mi jeszcze brakuje i powiem, że niby dużo bardzo mam po synku, ale praktycznie będę musiała zrobić wyprawkę nr 2 dla starszego...
Żeby mieć miejsce dla maluszka muszę kupić dla starszego większe łóżeczko, materac, pościel do tego, wózek spacerówkę parasolkę na spacery weekendowe jak z mężem będziemy zasuwać z dwójką na dłuższe wyjścia z dwoma wózkami, dostawkę do wózka - platformę dla starszaka jak się zmęczy to wskakuje i jedzie trzymając się rączki wózka, coś takiego, mam nadzieję że to praktyczne:
Dostawka do wózka - BuggyBoard™ - Mini™ i Maxi™ | Lascal Ltd
Miała któraś z was z czymś takim do czynienia?
I czy półtoraroczne dziecko da radę czymś takim pojeździć?
Chciałabym też kupić nowy laktator, bo ten który miałam ręczny z aventu poharatał mi moje zmasakrowane karmieniem piersi i nie dałam rady karmić piersią, a teraz bardzo bym chciała żeby to wyszło, ale przy pierwszym dziecku miałam strasznie marną laktację i jeśli to się powtórzy to chciałabym być zabezpieczona w jakiś porządny elektryczny laktator, ale nie wiem czy kasy wystarczy...
Poza tym jak widzę te przesłodkie letnie kolekcje to nie mogę się oprzeć żeby czegoś nie kupić, tylko nie wiem po co? Dobrze że nie mam córek bo bym dopiero zbankrutowała na ciuszki, jestem zboczona pod tym względem
Za majową wypłatę mam plan zrobić większe zakupy i z apteki dla mnie do porodu, na drugą połowę maja zostawię sobie już zorganizowanie wszystkiego, pranie, prasowanie, a w czerwcu chcę mieć już wszystko gotowe w razie jakby małemu się pośpieszyło, termin mam na 7.7 więc wszystko jest możliwe
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)