reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Faceci jak faceci :-D Ale teściowa mojej siostry uprała jej dzieciowe ciuszki w szamponie do włosów i się wielce dziwiła, że piana jej z pralki wypływa :-D

Hej dziewczyny. Ale mnie dziś na ziemię moje autko sprowadziło. Całą ciążę byłam przekonana, że będziemy mieć wózek jedo fyna i dupa blada. Jeśli wejdzie do bagażnika na styk to tylko bez kół a i to nie jestem pewna :( masakra. Muszę poszukać innego wózka a tak byłam nastawiona na jedo :(
Widziałam w sklepie tako extreme i muszę przyznać, że był dość ciekawy. Z tym, że to jest jakaś nowość, na rynku od może roku i nie wiem co o nim myśleć, nie ma wielu opinii. Słyszałyście coś może o tym modelu?

tako mają mieszane opinie, od wychwalania pod niebiosa do klęcia... podobno zależy na jaki model trafisz... a tutek grander widziałaś? dobrze się składa, cenowo podobnie jak tako i jedo, siostra M ma i jedyne na co póki co przeklina to waga (ale ona musi go nosić na piętro po wąskich schodach... nie posłuchała, jak jej mówiłam, żeby na wagę patrzyła...)

Kurcze chyba ze wszystkimi wózkami takk jest, że mają skrajne opinie :) ciężko znaleźć taki z samymi pozytywami.
Samochodu nie zmienię, bo kocham moje autko :) i ogólnie jest bardzo pojemne, tyle że to compact więc ma nadkola w bagażniku, które ograniczają szerokość wgłębi bagażnika do ok 92/3 cm a np Jedo bez kół ma 95 cm.
Facet dzisiaj w sklepie, w którym byliśmy polecał nam Camarelo Carmela a ja zakochałam się w modelu Carera w kolorze lawendowo-fioletowym ze ślicznie zdobionymi takimi jakby cekinowymi elementami na budce (ładnie się błyszczały i były już w materiale a nie naklejane więc nie wiem co to do końca jest). Na żywo wyglądało cudnie, duża gondola a bardzo lekki do tego, fajna amortyzacja i cena 1300 zł za 2w1. Z tym, że znowu 1. kwestia bagażnika - nie wchodzi z kołami, za to całkiem ładnie się mieści bez kół (ma ok 87 cm bez kół) ale zdejmować za każdym razem.. hmm i 2. marka od niedawna na rynku, niewiele opinii. I bądź tu mądry.
Tutka widziałam i też ładnie się prezentuje ale w necie ma średnie opinie, że spacerówka jest w ogóle nieprzemyślana, źle wyprofilowana - dzieci się zsuwają i pomimo, że jest głęboka, to maluchy siedzą na końcu mając pustą przestrzeń za sobą.
Masakra z tymi wózkami.:shocked2:

Martittka - my kupilismy camarelo carera 3 w 1 z zolta buda ;) fotelik nie jest jakis super, ale taniej wyszedl nas 3 w 1 niz 2 w 1. Ja na chwile obecna jestem zajarana tym wozkiem, ale wszystko wyjdzie z czasem...

Dzis zrobilam zakupy w gemini. Zostaja mi tylko reczniki, kocyki ,przescieradla i stanik do karmienia ;)

Makota, a wózek ten polecał Ci ktoś z rodziny/znajomych czy jak na niego trafiłaś? :) bo ja w ostatniej hurtowni w Bydgoszczy dopiero natknęłam się na tą firmę. Żółta budka podoba się mężowi :D słyszałaś o nim wcześniej jakieś opinie?
A nie chcemy 3w1 bo fotelik maxi cosi będę mieć od brata po chrześniaku

reklama
Martittka - tez mamy maxi cosi, kupiony juz wczesniej. Za 3 w 1 dalismy 1200 a w necie 2 w 1 kosztuje ponad 1350, wiec ten fotelik od wozka bedzie w razie awarii. Moze uda sie latwiej sprzedac itd.

M kolegi zona rodzi w maju i tez kupili ten wozek. Dopiero w maju bede miala info jak sie sprawuje :p

Do góry