reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

martittka,
a będziesz tak często pakować wózek do auta, że odczepianie kółek będzie aż tak niewygodne? Bo ja to zazwyczaj sama zasuwam na spacery, a wózek do auta tylko jak na jakieś zakupy albo do dziadków czy znajomych. Są tygodnie że kilka razy jedziemy z wózkiem, a są też takie że czasami w ogóle nie jedziemy z młodym nigdzie autem. Z drugiej strony jak będziesz miała tak zajęty bagażnik to już nic więcej nie włożysz, więc też lipa... Dodatkowo jak będziesz ściągać kółka w wakacje to luz, jest sucho i pewnie będą czyste, ale na jesień i zimę to już może być masakra, ja czasami po przejściu niewielkiego odcinka miałam tak oblepione błotem koła że szok, więc może Ci być je cięzko ściągać przy kiepskiej pogodzie jak wszystko brudne będzie. :)

reklama
No i to jest ta bulba :D tym bardziej, że mieszkam w okolicy gdzie chodników jeszcze nie ma więc błoto jest często. Myślę, że samochodem 2-3 razy w tygodniu ale nie wiem jak to wyjdzie "w praniu". Ehh do maja jeszcze czas (chcemy kupić wózek w maju żeby zamykać wtedy większe zakupy) a ja już się stresuję :D
Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana w blizejciebie.pl mają akurat promocje na różne chusteczki nawilżane z bella happy Chusteczki nasączone - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

Mi by sie nie chcialo odkrecac kol nawet raz w tygodniu :/ pozostaje Ci chodzenie po sklepach z miarka :/ napewno znajdziecie cos fajnego

Kupilam dzis sobie 2 koszule do karmienia ;) na ramiaczka i z krotkim rekawkiem i kolejny kocyk haha.a i w chyba bede miala taki przewijak z ikei stojacy ;) hura.

Kopacz ja tez kupilam dzis 3 koszule... A wlasciwie zamowilam na internecie. Przed ciaza nosilam xs/s a koszule wzielam M...mam nadzieje ze sie zmieszcze :D

Poza tym jestem juz spokojna :) ostatnio w hurtowni kupilam wszystkie ubranka ktorych mi brakowalo i inne rzeczy... Zamowilismy z chlopakiem wozek i fotelik, za 3 tyg beda :)

Dzis w super-pharm kupilam kosmetyki firmy emolium i bepanthen masc :) byly promocje ;)

Pozostaje mi kupic pod koniec ciazy
-biustonosze do karmienia
-pampersy i chusteczki nawilzane
-przescieradlo
-podklady ochronne na lozko :)

Przynajmniej mam spokojna glowe teraz :D

Kopacz pomiescisz sie?

Masz na mysli czy sie pomieszcze w pokoju? :) co prawda duzego nie mam i mam skosy ale ol 16m2 jest.poza tym.mam w pokoju tylko szafe swoje lozko krzeslo o komode.komoda i szafa stoja we wnece wiec zle nie bedzie ;) wyrzucilam z pokoji szafke mala i tako rozkladany fotel ;) wiec sie zmieszcze ;) wole ciut mniej miejsca niz przewijac na lozku kleczac a nie chce przewijaka na lozku :) jakos wole tako stojacy z polkami zeby miec gdzie trzymac poeluchy i kosmetyki

reklama
Do góry