reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Firma Ewa Klucze bardzo fajna, również polecam, nic sie nie porozciagało, nie popękało, nawet kolory w miarę ładne zostały. No przede wszystkim polskie :) krój też przyzwoity miały, jedyne co to ich wygląd mi nie podchodził. No ale to już indywidualna sprawa :)

Mi chodziło akurat o kolory, nie o materiały;-)

Kurde znowu mam 37,7:confused: Nie wiem od czego to i zapomniałam o tym ginowi powiedzieć. Musze posiew moczu zrobić

Ja na lato zamowilam pokrowiec frotte zeby uchronic czarny fotelik przed promieniami uv i dla lepszego komfortu dziecka. Pochlania wilgoc i pierze sie w pralce :) niezla wygoda.

ja zakupiłam maxi cosi cabriofix fioletowy z 2014 kolekcji
w zasadzie dlatego go kupiłam bo z opinii jest bezpieczny a i mozna go wpiac w moj stelaz od wozka a czasem to sie moze jednak przydac
do sklepu czy do lekarza szybko wypiac i wpiac
jutro do mnie przyjdzie dostawa wozka i fotelika to sobie popatrze jak to wyglada

Ja tak jak Jagodka kupulam safety 1st. Tak samo pan pokazywal wsio. Powiedzial na temat czego moze sie wypowiedziec, gdzie placi sie za firme, gdzie cena adekwatnaI do jakosci, itd.. To on pierwszy mi powiedzial, ze to " brat blizniak" maxi cosi citi. Na to czego my szukalismy i zwiedzilismy sklepy aby wsio pomacac ten spelnia nasze oczekiwania. Uwazam, ze z fotelikiem 2 bedzie wieksza jazda....

reklama
ja kupiłam maxi cosi cabrio - przez pewien czas żałowałam, że bez bazy, ale już mi przeszło ;) kupiłam używany, ale szanowany ;)

Do góry