reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Lady jak teraz czytasz to przejedź na samą górę strony, i znajdź zakładkę szybkie menu, tam potem edytuj podpis i tam wklej gotowy suwaczek:-)

Hejka! nie jestem w temacie :zawstydzona/y: ale my właśnie niedawno wróciliśmy z porannych zakupków i chciałam się pochwalić kupiliśmy pierwsze rzeczy dla dzidziulki :-) tj wanienka i kilka ciuszków!!

bdf0745a7a8aabab88d78b91249c94d6.jpg

Mirelka dokładnie taką samą mam upatrzoną :tak: Fisher Price prawda :confused: Ile za nią zapłaciliście, jeżeli można wiedzieć :confused: Bo ja na Allegro widziałam ją za chyba 130 zł... Ale pewna nie jestem...

Lady to jest taka wanienka, z takim materacykiem dla maluszka.
Silka my zakupiliśmy ją w sklepie, dostaliśmy trochę zniżki i w sumie wyszło 160 zł wiem, że na allegro taniej ale ja jeszcze nie mam założonego tam konta i podejżewam, ze szybko tam niczego nie kupię a szkoda... bo często tam przeglądam różne rzeczy jest mnóstwo fajnych i ceny też fajniejsze od tych sklepowych :baffled:

Mirelka, to i tak nie dużo przepłaciłaś, bo z dostawą z Allegro ja zapłacę też coś około 150 zł. A powiedz jak wykonana jest ta wanienka :confused: Warta tej ceny :confused:

reklama
Silka wanienka jest słodka i wykonanie jest fajne i solidne mi się podoba, tylko co do jej praktyczności to nie mam pojęcia jak się sprawdzi! Przeznaczenie wanienki jest od 0-6 m-cy i wydaje mi się, że dla tak małego dziecka jak najbardziej. My w każdym razie potrzebowaliśmy wanienki koniecznie, bo tu gdzie na razie mieszkamy w łazience jest tylko kabina prysznicowa.
Ja kupiłam ją w Smyku i tam napewno możesz sobie obejrzeć zanim kupisz:sorry2:

Do góry