reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja napewno karmiac piersia nie bede jesc nic wzdymajacego czyli kapusty, fasoli, papryki itd... Bo mi sie wydaje ze ciezkie jedzenie ma jednak wplyw na mleko a pozniej na brzuszek maluszka . Po jakims czasie powoli bede dodawac ale na poczatek odstawiam po co ryzykowac

Ostatnia edycja:
reklama
Agami ma zmiany skórne najpierw wyglada to jak poparzenie pierwszego stopnia sączy sie i łuszczy pózniej skora schodzi płatami atakuje u niej twarz szyje zgięcia rak pod kolanami ręce i dłonie na nadgarstkach miała swego czasu taki strup ze jak już sie wygoiła to pod spodem były włosy czarne około trzy cm szkoda mi jej bo to jednak dziewczyna jest ma praktycznie to od urodzenia

Kurczę, współczuję. Mój kuzyn miał ręce suche jak skorupy. Ale nie wiem czy z tego wyrósł i czy to było AZS. Ciotka nic z tym nierobila. to były lata 90.

Moja starsza nie ma na szczescie azs ale pojawialy jej sie rozne inne uczulenia, np na zoltko lub banany. Wysypka znikala po odstawieniu i bananow nie jedlismy przez ponad pol roku. Teraz powoli zaczynamy i bacznie ja obserwuje. Dodatkowo stosowalismy kosmetyki mediderm (apteczne) i ladnie wysypka schodzila.

Mama współczuje twojej córce strasznie znam ten ból ja chodząc do podstawówki obwiązywałam sobie ręce bandażami bo mi przeważnie wychodziło na zgięciach i rozchodziło się w stronę dłoni no i pod kolanami a z tego co piszesz to córa ma dużo gorzej... Ale mnie przez 12 lat leczyli na alergie cały czas inny lekarz testy i wymyślanie czego ja tu znowu nie mogę jeść... 10 lat jadałam mleko sojowe bo takiego od krowy nie mogłam:(

Oczywiście że to nie od jedzenia bo w wieku 13 lat mama poszła ze mną prywatnie i babka tylko zobaczyła moje ręce i stwierdziła azs przepisała maści i stosuje je do dziś chociaż teraz robi mi się tylko w zimę na dłoniach tak to na szczęście nigdzie indziej:)

A ja zgubilam.moja liste z wyprawka ech... A jakos teraz gorzej mi sie zabrac ze to wszystko tak jak wczesniej moglabym kupowac wydawac tak teraz mam lenia, nie chce mi sie .

Ostatnia edycja:
reklama
Finke dokladnie to samo mama hahahha wczesniej szalenstwo a teraz nic mi sie nie chce tez zgubilam liste z wyprawka i nie chce mi sie jej napisac ja juz pamietam wiekszosc mam ale nie pamietam dokladnie co i musialabym to rozpakowac spisac i uzupelnic ale mi sie nienchce

Do góry