reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Witajcie laseczki :)

Dzień zaczęłam od zakupów :rofl2:
Poszłam po suszarkę do żywności (grzyby, owoce, warzywa) bo mam całą masę pomidorów w folii i nie jestem w stanie tego zjeść. A że uwielbiamy suszone pomidory to wpadłam na pomysł, że zrobię je sama :)
Przy okazji weszłam do KappAhl a tam przeceny - kupujesz jeden a drugi za free. Więc kupiłam chłopakom ciuszki. Starszemu piżame w smerfy - ostatnio oglądał pierwszy raz Smerfy w tv i normalnie oczu nie mógł oderwać. A młodszemu ocieplanego pajaca.
o takie:
IMG_3223.jpgIMG_3225.jpg

Załączniki

• IMG_3223.jpg
    IMG_3223.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3225.jpg
    IMG_3225.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 37
reklama
ja mam właśnie poduszkę z allegro za jakieś 59zł ze wsadem ze styropianu i jestem mega zadowolona:) jest twarda, nie topie się w niej jak w puchowej;-)

KMB - hi hi ja tez tak mam idę po jedno a wychodzę z czymś jeszcze hi hi kurcze ja aż nie chce jechać do sklepu bo nie wiem co mam kupić ja juz chce znać płeć !!!!

ja mam poduszkę z Moterhood i jestem bardzo bardzo zadowolona i na pewno jej sie tak szybko nie pozbędę z łóżka :)))

KMB - a pomidory to nie lepiej suszyć w piekarniku? Moi rodzice maja suszarke do owocow, ale z tego co widze i co jej używaliśmy to szybciej przy takim słońcu wyschnie na dworzu, albo wlasnie w piekarniku na min temp i lekko otwartym :)

KMB - a pomidory to nie lepiej suszyć w piekarniku? Moi rodzice maja suszarke do owocow, ale z tego co widze i co jej używaliśmy to szybciej przy takim słońcu wyschnie na dworzu, albo wlasnie w piekarniku na min temp i lekko otwartym :)
hehe
Ale ja nie mam piekarnika hehehehe
W zeszłym roku kupilismy to mieszkanie, a w tym roku w kwietniu zlikwidowaliśmy ogrzewanie gazowe i kuchenkę. We wrześniu jak wróci mój m będziemy robic remont kuchni, która teraz jest bardzo mała i nie było gdzie wstawić piekarnika. Jedynie płytę indukcyjną nam sie udało zamontować na jednej z szafek.
A z tgo co słyszałam to mniej zachodu przy suszeniu w suszarce. Klimat u nas dość kapryśny i za krótko słoneczko grzeje w odpowiednim natężeniu by suszyć na dworze, więc kupiłam suszarkę i będę suszyć.

też poleciałam dzisiaj do kappahla :-D Były fajne staniki do karmienia. Jeden taki świetny z koronką że teraz bym w nim pochodziła. Jakoś nie mogłam znaleźć drugiej rzeczy, więc zabiorę swojego mężczyznę może jemu coś wybierzemy.

Jestem właśnie w trakcie zakupów w aptece internetowej i już mam 150zł w koszyku. A to tylko witaminy, smoczki, kremy, majtki poporodowe, podkłady, herbatka na laktację, frida...
Kupuje taką pokrzywę. Pewnie że lepsza świeża, ale ta również pomoże w niedokrwistości
m130725111645531.jpg

Załączniki

• m130725111645531.jpg
    m130725111645531.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
też poleciałam dzisiaj do kappahla :-D Były fajne staniki do karmienia. Jeden taki świetny z koronką że teraz bym w nim pochodziła. Jakoś nie mogłam znaleźć drugiej rzeczy, więc zabiorę swojego mężczyznę może jemu coś wybierzemy.

Jestem właśnie w trakcie zakupów w aptece internetowej i już mam 150zł w koszyku. A to tylko witaminy, smoczki, kremy, majtki poporodowe, podkłady, herbatka na laktację, frida...
Kupuje taką pokrzywę. Pewnie że lepsza świeża, ale ta również pomoże w niedokrwistości
Zobacz załącznik 575433

Jak kupujesz fridę to od razu wodę morską, np. disnemar :)

Do góry