reklama
Bez Fridy ani rusz.Woda morska też się przyda
o tak!!!! polecam tak samo!!!! a wody morskie chyba wszystkie takie same ,tylko ceny rózne...
mi został ten termometr zwykły pod pachę hm...trzeba będzie kupić jakieś cudo...bo poprzedni się jakoś popsuł u synka w rączkach
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
KMB mam takiego pajaca, dostałam od koleżanki, cudny jest
oregano natchnęłaś mnie tymi zakupami w aptece do zadania Wam pytania Dziewczyny: jakie majtki poporodowe są lepsze? Te z siateczki czy z włókniny??
oregano natchnęłaś mnie tymi zakupami w aptece do zadania Wam pytania Dziewczyny: jakie majtki poporodowe są lepsze? Te z siateczki czy z włókniny??
mamuśka, kupiłam jednorazowe, ale nie mam doświadczenia które byłyby lepsze
ja zastanawiałam się nad tym termometrem, ale ona tyle funkcji że obawiam się, że jak coś jest do wszystkiego to jest do du..y
MEDYCZNY TERMOMETR AQUA THERM DLA DZIECKA 14w1 (3419847892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja zastanawiałam się nad tym termometrem, ale ona tyle funkcji że obawiam się, że jak coś jest do wszystkiego to jest do du..y
MEDYCZNY TERMOMETR AQUA THERM DLA DZIECKA 14w1 (3419847892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mamuśka, kupiłam jednorazowe, ale nie mam doświadczenia które byłyby lepsze
Ostatnie dwie funkcje są dość dziwne Śliczny i podręczny oraz śliczne pudełko - to z pewnością sie nie zepsuje
Ostatnie dwie funkcje są dość dziwne Śliczny i podręczny oraz śliczne pudełko - to z pewnością sie nie zepsuje
Jest śliczny, kolorowy oryginalny kartonik zupełnie za darmo!!! no i jest śliczny
ale złych opinii nie ma.... nie wiem w sumie na co zwracać uwagę przy wyborze....
Jest śliczny, kolorowy oryginalny kartonik zupełnie za darmo!!! no i jest śliczny
ale złych opinii nie ma.... nie wiem w sumie na co zwracać uwagę przy wyborze....
A to ślicznie :-) Zabił mnie opis: że to są funkcje tego termometru. Wow nic tylko kupić.
Nie znam tego termometru tak tylko sobie szydzę, może jest naprawdę dobry...
reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
hahahakobieta pisała ulotkę.. i uczyła sie pewnie lać wodę bo nie przyjęli ją na pisząca horoskopy
dzis mamusia zaszalała i kupiła sobie sukienkę biała na Panieński i marynarkę w Reserved, aaa i bransoletkę, w Top Secret druga sukienkę, nie mogę kupować dla dziecia wiecznie unisex-ów to mama skorzystała
Ostatnia edycja:
Podziel się: