reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

zakupoholiczka:-D to sie pochwalisz oki,,fajnie tak popatrzec na foty ciuszkow,,uwielbiam ten wateczek i czekam na reszte...ja po nas wizycie zaczne juz szalec,,teraz niee...wiec za 3 tyg......ach jak cudownie bedzie....

niania no tak te szerokie i wogole,bez porownania...mniejsze sa ladniejsze..ja tez kiedys tylko usztywnione,ale mnie ciagnie gryzie,ech niewygodnie,,i juz z 3 m-ce chodze w sportowym i sobie chwale...
aaaaa cudny pajacyk...

reklama
michalina - dzięki za link do strony ja tez mam miseczke 75 G H muszę sobie ja dobrze przejrzeć może coś znajdę bo kupienie bielizny to jakiś koszmar dla mnie

dla mnie to też koszmar, zawsze kupowałam u brafiterki, ale kupować teraz stanik za 200 zł to źle wydane pieniądze, bo nasze piersi będą się co miesiąc zmieniać.
A te staniki są dobrych firm i jakości (wybieraj te z elastycznymi fiszbinami).
A na dodatek jak nie będą pasowały to w ciągu 14 dni można oddać :)

Och ale wrednie to zabrzmi , ale cieszę sie ze nie tylko ja mam przekichane :D ja tez zawsze mam próblem ze stanikami, ale u nas w sieciowce Asda są super i duże rozmiary jakość Extra ! Dobre marki i nie duże pieniądze :) więc dziewuszką z UK polecam ;)

Och ale wrednie to zabrzmi , ale cieszę sie ze nie tylko ja mam przekichane :D ja tez zawsze mam próblem ze stanikami, ale u nas w sieciowce Asda są super i duże rozmiary jakość Extra ! Dobre marki i nie duże pieniądze :) więc dziewuszką z UK polecam ;)

Popieram - nie ma nic lepszego jak Angielskie staniki. Ja noszę tylko z UK (34 GG) a teraz 34 I. A jakie mają piękne gorsety. Raz założysz i już nigdy nie wrócisz do Polskich marek.

to w temacie staników ja dzis zakupiłam dwa w Marks&Spencer (za 59 zł) i w koncu cos odpowiedniego.. Bylam najpierw w KappAhl bo tam tez fajne przeceny, ale miseczka max E, i sie załamałam że nie pasowały :/
Poptrzyłam na dzieciece ciuszki ale jeszcze sie wstrzymałam :)

Muszę się w weekend przejść do M&S koniecznie!

Pięknaszyszunia- zakupoholiczką to Ty dopiero się staniesz za kilka tygodni;) wtedy okaże się, że coraz więcej rzeczy jest potrzebnych. Ja jeszcze kompletnie nic nie kupiłam, czekam na ogłoszenie płci. Mam już upatrzone sukieneczki z h&m;-)

reklama
Ja w sumie wszystko mam po synusiu , poluję tylko na kołyskę na zimę żeby bez przestawiania mebli mały był w naszym pokoju , bo na wiosnę zamieszka z braciszkiem :tak: w swoim łóżeczku i krzesełko do karmienia. Jak narazie kupiłam 4 bodziaki .

Do góry