reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
hej hej, ja waze 10 kilo wiecej od ciebie i juz zakladalam 2 czesciowy. jak juz brzuszki nam sie bardziej uwypukla to naprawde to ladnie bedzie wygladalo ;) ja mam milion kompleksow ale ciaza to chyba specyficzny okres gdzie z tych kompleksow musimy sie wyleczyc..dla dobra dzidziulkow;)

michalina, musisz się oswoić z tematem- Twoje ciało dopiero się będzie zmieniło a kg niestety będą przybywać :-( takie uroki ciąży. Tak jak któraś napisała- nie to jest teraz najważniejsze. Oczywiście nikt nie każe Ci się na potęgę obżerać etc., ale po porodzie będzie czas, żeby wrócić do wagi i wyglądu sprzed ciąży.

pozdrawiam ;-)

aneczka no fajny,,ale ja taka wstydliwa,hee,dupa szeroka,chyba tez jendoczesciowy machne sobie i to jeszcze z jakas chusta na wierzch,,heee

super bodziaki:))

ja nic nie kupuje.....narazie,poczekam do 19 lipca....wtedy bedzie 18tc,,wiec juz luzik,..bede kolekcjoonowac ciuszki:))
ja musze wszystko od nowa,nic nie mam...syna mam duzego 9 lat...
wiec nic po nim nie mam...a reszta same cory...no oa=b=adamy co to bedzie...

szyszunia cudne zakupki...

Hej dziewczyny
U nas dzisiaj cały dzien pada a ja cały dzien na nogach i w drodze w sumie godzinę temu dopiero wróciłam z dziewczynami do domu i czuje sie taka zziebnięta chce mi sie do łóżka pod ciepłą kołderke

michalina - dzięki za link do strony ja tez mam miseczke 75 G H muszę sobie ja dobrze przejrzeć może coś znajdę bo kupienie bielizny to jakiś koszmar dla mnie

co do kilogrmów w pierwszej ciąży przytyłam 16 kg a po wazyłam mniej niż przed w drugiej 14 i jakieś 6 mi zostało teraz startowałem od 60 a na ostatniej wizycie miałam już 65 teraz idę w czwartek do lekarza i już sie boje nie dosyć ze wejść na wagę to jeszcze czy wszystko będzie ok no normalnie dostaje stresa no i mam nadzieje ze dzidzia mi sie ukaże w pełnej krasie

niania na pewno wsio ok,daj jutro znac

A co dos tanikow,ja nosze te sportowe,lekkie,mile,wygodne i sa super dla mnie,w zwyklym dostaje nerwicy,tu ciagnie tam gryzie,,heee

Sorki ze pisze tak chaotycznie ale nie mam laptopa teraz i korzystam z telefonu
Wczoraj byłam w auchanie i kupiłam to :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 48
Koralikowa - ja znowu lubię usztywniane najlepiej jeszcze tylko od dołu kurcze czemu dostać idealny stanik tak trudno :( jak ja widzę staniki w moim rozmiarze z ramiaczkami szer 3 -4 cm to mi sie odechciewa i do tego jeszcze miseczka jak beret a te w miseczce B piękne z koronki atłasow choć szczerze i tak bym sie nie zamieniła ;)

reklama
Do góry