reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Już mam dzis pierwsza noc z moją przytulanką :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 39
moj eM , co do poduchy "kup mi też" :-D:-D:-D śmiechu przy "fasoli" bo tak ja nazywamy, co nie miara, i mówi tez "zaraz wymyśle inne jej zastosowanie" i turlamy sie na łóżku:tak: taka rzecz a cieszy:-)

Wpadłam na pomysł spisywania jakie ciuszki w jakich rozmiarach mam, żeby świadomie w tym jednak szale wyprz, kupować, zerkam co mam, co sie przyda i albo kupuje albo nie, tez tak robicie, czy może pamiętacie co macie?

Wpadłam na pomysł spisywania jakie ciuszki w jakich rozmiarach mam, żeby świadomie w tym jednak szale wyprz, kupować, zerkam co mam, co sie przyda i albo kupuje albo nie, tez tak robicie, czy może pamiętacie co macie?[/QUOTE]

Ja pamietam co mam, jaki wiek i pora roku, kolorami tez i tak kupuje. Na wyprzedazach BARDZO duzo i na zapas jak cos sie trafia

oregano sliczny ten spiworek one to naprawde super sprawa.
Ja zaczne jakos koncem lipca...musze jeszcze poprzegladac rzeczy w domu i u tesciowej bo szwagierka znou cos dala-tym razem chyba wszystko co miala w domu czyli rzeczy do roku.

reklama
Mi też się podoba Endo:)! Moimi faworytami są jednak Next i H&M i przecenowa ZARA:D
I też mam tę poduchę, ale Motherhood- muszę ją tylko zszyć, bo M. mi ją porwał, gdy zakładał poszewkę po praniu;) Ale przydaje się bardzo, bo potem do karmienia można też używać, a nawet wkładałam do środka Filipa, żeby mi się nie sturlał z łóżka;)

Do góry