reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Już mam dzis pierwsza noc z moją przytulanką :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 36
moj eM , co do poduchy "kup mi też" :-D:-D:-D śmiechu przy "fasoli" bo tak ja nazywamy, co nie miara, i mówi tez "zaraz wymyśle inne jej zastosowanie" i turlamy sie na łóżku:tak: taka rzecz a cieszy:-)

Wpadłam na pomysł spisywania jakie ciuszki w jakich rozmiarach mam, żeby świadomie w tym jednak szale wyprz, kupować, zerkam co mam, co sie przyda i albo kupuje albo nie, tez tak robicie, czy może pamiętacie co macie?

Wpadłam na pomysł spisywania jakie ciuszki w jakich rozmiarach mam, żeby świadomie w tym jednak szale wyprz, kupować, zerkam co mam, co sie przyda i albo kupuje albo nie, tez tak robicie, czy może pamiętacie co macie?[/QUOTE]

Ja pamietam co mam, jaki wiek i pora roku, kolorami tez i tak kupuje. Na wyprzedazach BARDZO duzo i na zapas jak cos sie trafia

oregano sliczny ten spiworek one to naprawde super sprawa.
Ja zaczne jakos koncem lipca...musze jeszcze poprzegladac rzeczy w domu i u tesciowej bo szwagierka znou cos dala-tym razem chyba wszystko co miala w domu czyli rzeczy do roku.

reklama
Mi też się podoba Endo:)! Moimi faworytami są jednak Next i H&M i przecenowa ZARA:D
I też mam tę poduchę, ale Motherhood- muszę ją tylko zszyć, bo M. mi ją porwał, gdy zakładał poszewkę po praniu;) Ale przydaje się bardzo, bo potem do karmienia można też używać, a nawet wkładałam do środka Filipa, żeby mi się nie sturlał z łóżka;)

Do góry