reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

dziewczyny nie cierpie Was :-p
ja bym juz kupowala i kupowala ale mnie M stopuje :-( w tym miesiacu mamy inny wydatek ogromny niestety ale co kupilam to i tak moje ;) rozszaleje sie w lipcu hahahahaha :)
kocyk dodalam do ulubionych :-D

reklama
laperdhil do lipca juz malo zostalo :yes: tez bym poszalala ale i maz i remont mnie wstrzymuje :sorry: ja koncem lipca lub w sierpniu zacze kupowanie ale temu kocykowi nie moglam sie oprzec :rofl2:

Nie wiem czy wam pisalam jakis czas temu zamowilam lozko do sypialni,czekam,czekam i nic.Dzis zadzwonilam i jest juz gotowe do wysylki,kurier ma odebrac jeszcze w tym tyg.Mam nadzieje ,ze w przyszlym tyg bede juz spac na nowym bo terazniejsze jest meganiewygodne...

hmmm.. to ja chyba podobnie jak Ania nie kupuje nic na razie..
Z jednej strony to pierwsza ciąża, więc nie mam nic. Ale napewno dostane po rodzeństwie.
A z drugiej jakos jeszcze mi chyba za wczesnie... Ciagle zyje w takiej obawie że różnie może być i boje sie troche nakupić. No a poza tym nie mamy poki co gdzie trzymac tego. Uroki małego mieszkania :)

Dziewczynki, a co z wózkami? Przy Bartku miałam Roana Maritę i powiem Wam że gondola super bo wielka i amortyzacja dobra. Ciężki jak każdy wózek. Spacerówka mało urodziwa i wkurzał mnie brak skrętnych kół. Teraz właśnie bym chciała coś ze skrętnymi. Co myślicie o x-landerach? Wizualnie mi się podobają ale czy to prawda że malusie gondole mają?

Ja na razie nic nie kupuję. Po małym pełno rzeczy sprzedałam :( Wózek, łóżeczko (w tym roku), leżaczek-bujaczek, kojec, laktator elektryczny, najładniejsze ubranka. Grrr. W sumie nie zakładałam kolejnego dziecka. Poszło za grosze bo zajmowało miejsce a wszystko miałam nowe :(
Jakby któraś pytała: polecam laktator Medela Mini Electric.

Ostatnia edycja:
Co do wozkow to mi sie ten spodobal </title><meta name="description" content="Babybuu Scarlett Kombikinderwagen/Kinderwagen klassisch/Retro 3 in 1 in Baby , Kinderwagen -tragen , Kinderwagen Kombis |eBay"><meta name="keywords" content="Babybuu Scarlett Kombikinderwagen/Kinderwagen klas i chyba takiego bede szukala. W tym przypadku bylby ten z pomaranczem,zielenia albo z czerwonym.Na poczatku myslalam o skretnych kolach ale odpadaja jednak stawiam na normalne.Lubimy wycieczki,spacery nie koniecznie na asfalcie a pamietam,ze ten ze skretnymi nie podszedl mi (prowadzilam bo siostra taki miala) Przy Victorze mielismy Kajtex czy cos takiego bylam super zadowoona ale ciezki jak diabli byl.Nie wiem czy patrzec na wielkosc gondoli bo rodzimy w zimie wiec styknie na bank a na nastepna zime juz kazda gondola bedzie odpadac bo i dzieko woli siedziec majac rok:-) Laktator kupuje od znajomej,sprzedaje caly kaplet z elektryczna aventa z pojemnikami i butelkami tylko smoczki musze dokupic,megawielki zestaw i tanio,nie wiem czy sie przyda ale za fajna cene sie trafia najwyzej pozniej odsprzedam :tak: .
A jak z nianiami elektrycznymi ja mialam ale z malym zasiegiem teraz potrzebuje cos porzadniejszego bo jednak mamy dom nie mieszkanie...moze cos polecicie sprawdzonego.

Ostatnia edycja:
Niani nie polecę bo nie posiadałam.
Co do wózków Tako to mi też się podobają, ale koleżanka miała Tako w zeszłym roku, pełno bajerów i przystępna cena. Ale jakość zostawiała dużo do życzenia. Ciągle coś się pruło, jakoś się przekrzywił. Sprzedała po 4 miesiącach.

Co do wozkow to mi sie ten spodobal </title><meta name="description" content="Babybuu Scarlett Kombikinderwagen/Kinderwagen klassisch/Retro 3 in 1 in Baby , Kinderwagen -tragen , Kinderwagen Kombis |eBay"><meta name="keywords" content="Babybuu Scarlett Kombikinderwagen/Kinderwagen klas i chyba takiego bede szukala. W tym przypadku bylby ten z pomaranczem,zielenia albo z czerwonym.Na poczatku myslalam o skretnych kolach ale odpadaja jednak stawiam na normalne.Lubimy wycieczki,spacery nie koniecznie na asfalcie a pamietam,ze ten ze skretnymi nie podszedl mi (prowadzilam bo siostra taki miala) Przy Victorze mielismy Kajtex czy cos takiego bylam super zadowoona ale ciezki jak diabli byl.Nie wiem czy patrzec na wielkosc gondoli bo rodzimy w zimie wiec styknie na bank a na nastepna zime juz kazda gondola bedzie odpadac bo i dzieko woli siedziec majac rok:-) Laktator kupuje od znajomej,sprzedaje caly kaplet z elektryczna aventa z pojemnikami i butelkami tylko smoczki musze dokupic,megawielki zestaw i tanio,nie wiem czy sie przyda ale za fajna cene sie trafia najwyzej pozniej odsprzedam :tak: .
A jak z nianiami elektrycznymi ja mialam ale z malym zasiegiem teraz potrzebuje cos porzadniejszego bo jednak mamy dom nie mieszkanie...moze cos polecicie sprawdzonego.

Avent basic baby monitor

reklama
Co myślicie o x-landerach? Wizualnie mi się podobają ale czy to prawda że malusie gondole mają?

ja mam dostać x-landera od szwagierki. Co do gondoli to widziałam w sklepie i znacznie mniejsze i większe. Sądzę, że ona jest taka jak większość, gdzieś po środku.
Aczkolwiek ja oceniam wózki wizualnie, a raczej powinna się liczyć funkcjonalność: składanie, rozkładanie, waga, prowadzenie itd.
gdybym nie miała już wózeczka, to brałabym pod uwagę x-landera x-move i maxi cosi mura 4

Do góry