reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Ja sobie chwalę te kocyki: KOCYKI MIKROFIBRA - BABY ONO

Mój synek do dzisiaj się tuli do swojego niebieskiego kocyka, jest mięciutki i milutki (tam mówi mój synek)

803f.jpg

reklama
Zamowilam go a co w koncu jak go zobaczylam to sie zakochalam :tak: ,zaplacilam dalam adres wysylki do mamy wiec odbiore za miesiac.Uwielbiam pastele i dzieciaczki w nich...
Kupic ,kupic albo niech on to zrobi :-D pieknaszyszunia znam ta firme naprawde jest dobra i polecam jak juz napisalam ja juz zamowilam :-D
NARZECZONY ZAMÓWIŁ :-D:-D:-D vici będziemy mieć takie same, nie masz za złe:eek:

Jestem w szoku ile Wy juz kupujecie rzeczy:tak: Ja jeszcze nie kupilam nic, ani dla siebie ani dla maluszka. Dla siebie mam rzeczy z poprzedniej ciazy, poza tym mam duzo luznych bluzek to jeszcze sie mieszcze bez problemu:) A i kase teraz na wakacje oszczedzamy, pozniej moze sie rozkrece zakupowo;)

aniaa23, my nie jedziemu juz na wakacje. Zrobiliśmy je sobie jak byłam w 7-8tc. Chyba że będą tanie loty do rzymu to wsiadam i lece na pizze :-)
myślę, że lepiej rozkładać zakupy w czasie, mniej je odczujemy po kieszeni

pieknaszyszunia i super ,ze narzeczyony zamowil jak przyjdzie prosze o foty na "zywo" bo chyba nie wytrzymam miesiaca czekania heheheh.No co ty za zle nie mam z jakiego wzgledu niby? Nieraz przez przypadek nawet mozna cos kupic co juz znajomy ma a jak jest sliczne to tylko sie cieszyc z zakupu:tak: I takie same kocyki beda mialy nasze dzieci nie my :rofl2:

Ja narazie nie szaleje i ten kocyk to pierwszy zakup dla mauszka ale zaczne pewnie w sierpniu...Tak juz z mezem rozmaiwalam co by nie bylo na raz,ze lipiec,sierpien trzebabedzie zaczac.Wizyte mam 19 wiec pewnie po niej sciagniemy ze strychu kartony z ciuszkami,przegladne i zacznie sie robienie listy co i jak.A koncem sieprnia jedziemy do PL i tam zamierzam lozeczko kupic i za wozkiem sie rozgladnac-choc mam w necie jeden upatrzony ale wolalabym "zamacac" poprobowac jak kupic w ciemno.

reklama
Do góry