reklama
gabiczek
Fanka BB :)
Nie będzie różowych serduszek i falbaniastych sukieneczek. Na pocieszenie postanowiłam sobie kupić takie cudo na wyjście ze szpitala :-) http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...a noworodka/Kombinezony dla niemowląt/96018/1
Pieknaszyszunia
gabiczek ale to piekne:-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziewczyny a jak podchodzicie do spiworkow do spania??Ja pamietam,ze przy Victorze sie super sprawdzily i przypomnialam sobie,ze z tej firmy bylam zadowolona GLÜCK - OFICJALNY sklep polskiego producenta pościeli i ubranek i dalej maja ta teczowa posciel ze slonikiem jak 7 lat temu.Cudnie maluch wyglada w tych pastelowych kolorach i na kocyk w kropki zachorowalam i te 39 zloty to chyba nie duzo...choc mam kocyk po mlodym achhhhhhhhhhhhhhhh ale tego nigdy za wiele :-)
Załączniki
vici
Zamowilam sobie buty i dzis przyszly a i spodnie wam pokaze ,ktore ostatnio kupilam i tylko o tym wspomnialam.Sa bardzo cienkie i fajne nawet na cieple dni.Kocyk i ten niebieski "otulak" to jeszcze po Victorze.
Załączniki
koriander
Ja na pewno kupie spiworek, jest bezpieczniejszy od koldry i nozki sie nie wykopia
Pieknaszyszunia
ja tez juz mam śpiworek, z C&A ;-), kolory neutralne oczywiście jeszcze
Towicz86266
Vici ten kocyk w kropki superaśny :-)
Pieknaszyszunia
Vici ten kocyk w kropki superaśny :-)
Kocyk kolorowy - Gluck.pl tez myślę o nim, ale na razie myślę, nie zaglądam na konto
narzeczony krzyczy z nad biurka, to ja kupię i co ja mam zrobić?
Ostatnia edycja:
reklama
vici
Zamowilam go a co w koncu jak go zobaczylam to sie zakochalam ,zaplacilam dalam adres wysylki do mamy wiec odbiore za miesiac.Uwielbiam pastele i dzieciaczki w nich...
Kupic ,kupic albo niech on to zrobi pieknaszyszunia znam ta firme naprawde jest dobra i polecam jak juz napisalam ja juz zamowilam
Kupic ,kupic albo niech on to zrobi pieknaszyszunia znam ta firme naprawde jest dobra i polecam jak juz napisalam ja juz zamowilam
Podziel się: