reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

zdecydowanie! Mąż zagroził mi, że usunie konto na allegro. Jak mam teraz więcej czasu to robie zaległe zakupy i wszystko przez to ;-)
niestety w warszawie jest smyk outlet...

reklama
Dziewczyny a jak podchodzicie do spiworkow do spania??Ja pamietam,ze przy Victorze sie super sprawdzily i przypomnialam sobie,ze z tej firmy bylam zadowolona GLÜCK - OFICJALNY sklep polskiego producenta pościeli i ubranek i dalej maja ta teczowa posciel ze slonikiem jak 7 lat temu.Cudnie maluch wyglada w tych pastelowych kolorach i na kocyk w kropki zachorowalam i te 39 zloty to chyba nie duzo...choc mam kocyk po mlodym achhhhhhhhhhhhhhhh ale tego nigdy za wiele :-)

Załączniki

• slonik.jpg
    slonik.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 34
  • kropki.jpg
    kropki.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 33
Zamowilam sobie buty i dzis przyszly a i spodnie wam pokaze ,ktore ostatnio kupilam i tylko o tym wspomnialam.Sa bardzo cienkie i fajne nawet na cieple dni.Kocyk i ten niebieski "otulak" to jeszcze po Victorze.

Załączniki

• 120620131261.jpg
    120620131261.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 120620131262.jpg
    120620131262.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 33
  • 120620131263.jpg
    120620131263.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 34
  • 120620131264.jpg
    120620131264.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 32
  • 240520131258.jpg
    240520131258.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Zamowilam go a co w koncu jak go zobaczylam to sie zakochalam :tak: ,zaplacilam dalam adres wysylki do mamy wiec odbiore za miesiac.Uwielbiam pastele i dzieciaczki w nich...
Kupic ,kupic albo niech on to zrobi :-D pieknaszyszunia znam ta firme naprawde jest dobra i polecam jak juz napisalam ja juz zamowilam :-D

Do góry