Ja tym razem używkę biorę pod uwagę :-) x-move też mi się podoba ale raczej nikt jeszcze nie będzie sprzedawał :-) Wszystko teraz raczej używane będę brała. Przy pierwszym dziecku był szał. Dziecko tego nawet nie zużyło i wszystko co sprzedałam wyglądało jak nowe. No żeby człowiek wiedział że jednak będzie drugi maluch to wszystko by trzymał :-)
reklama
laperedhil
Fanka BB :)
my jestesmy zdecydowani na maxi cosi mura, x-landera chcialam ale oprocz tego ze ladny to ponoc tandenty wiec wybor dla nas stal sie jasny
mura ma duza gondole i duze kola i jest sprawdzona cena mnie boli jednak ale moze sie uda uzywke trafic
mura ma duza gondole i duze kola i jest sprawdzona cena mnie boli jednak ale moze sie uda uzywke trafic
Towicz86266
Ja też myśle o używce maxi cosi quinny na ebay jest dużo takich i innych . :-)
Pieknaszyszunia
dziewczynki a kupujecie 2w1, 3w1, 4w1, takie opcje u was wchodza w gre?
vici
mama Victor´a & Raphael`a
znaczy,ze co bo nie kumam ? Chodzi o wozek ze spacerowka i fotelikiem? ale co to te 4w1??Ten co pokazalam to wlasnie chyba 3w1 z tym,ze co do fotelikow to podchodze sceptycznie bo jednak musi byc porzadny z dobrymi testami a niestety do wozkow nie zawsze daja cos konkretnego.dziewczynki a kupujecie 2w1, 3w1, 4w1, takie opcje u was wchodza w gre?
Pieknaszyszunia
4w1 to z bazą isofix
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Pieknaszyszunia aaaa wiec jakos jednak bylam blisko.Ja obstaje gondola i spacerowka chyba,ze beda z dobrym fotelikiem to ok.Jazda autem musi byc bezpieczna tu duzo autem jezdzimy i droga do Pl.Slyszalam o tych fotelikach z baza a czy mozna go tez bez bazy uzywac?Isofix mam tylko w 1 aucie...Na pewno musi byc opcja montowania fotelika na ramie wozka bo to ulatwia sprawe
A myslalaysie nad wyposazeniem pokoju dla malucha? Co oprocz lozeczka? Wiem,ze roznie bywa i Pl warunki tez nie zawsze wystarczajace.Ja planuje lozeczko,przewijak z komoda, szafe ale mala i regal na zabawki.Pokoj jest duzy wiec wyladuje w nim naroznik(ten potrzebuje w razie gosci,mamy go jeszcze z mieszkania) Tylko nie mam pojecia co z podloga i chyba skonczy sie na wykladzinie dywanowej.
A myslalaysie nad wyposazeniem pokoju dla malucha? Co oprocz lozeczka? Wiem,ze roznie bywa i Pl warunki tez nie zawsze wystarczajace.Ja planuje lozeczko,przewijak z komoda, szafe ale mala i regal na zabawki.Pokoj jest duzy wiec wyladuje w nim naroznik(ten potrzebuje w razie gosci,mamy go jeszcze z mieszkania) Tylko nie mam pojecia co z podloga i chyba skonczy sie na wykladzinie dywanowej.
Pieknaszyszunia
Vici, kocyk doszedł, pewnie czytniesz w innym temacie bo sie rozpędziłam i tam napisałam
U mnie w ten weekend malowanie 2 pokoi, w tym dla dziecka ale na biało,zabawki lampka podłogowa, będą tam 2 szafeczki stojące, 1 wisząca na książeczki +komoda, na podłodze panele + jakiś dywanik ale nie na wymiar tylko luzem, naklejki ścienne, ale typu Bolek i Lolek, Reksio, Smerfy itp, łóżeczko bedzie tam rzadko stało bo na co dzień i noc bedzie spało koło nas w pokoju+ przewijak,
co do wózka to u mnie się to zmienia z dnia na dzień ,
ale bazę isofix maxi cosi kupujemy juz do nosidełka do auta, tak jak piszesz musi być bezpiecznie i nosidełko tez tylko maxi cosi...
o foteliku do auta będę myśleć później jak dziecko podrośnie bo nie bedzie gdzie tego trzymać...
ale czy można montować fotelik do auta bez bazy to nie wiem, wg mnie nie, ale mogę się mylić...
aaaa nie myl nosidełka z fotelikiem, bo fotelika na ramie wozka nie zamontujesz;-)hihi
U mnie w ten weekend malowanie 2 pokoi, w tym dla dziecka ale na biało,zabawki lampka podłogowa, będą tam 2 szafeczki stojące, 1 wisząca na książeczki +komoda, na podłodze panele + jakiś dywanik ale nie na wymiar tylko luzem, naklejki ścienne, ale typu Bolek i Lolek, Reksio, Smerfy itp, łóżeczko bedzie tam rzadko stało bo na co dzień i noc bedzie spało koło nas w pokoju+ przewijak,
ale bazę isofix maxi cosi kupujemy juz do nosidełka do auta, tak jak piszesz musi być bezpiecznie i nosidełko tez tylko maxi cosi...
o foteliku do auta będę myśleć później jak dziecko podrośnie bo nie bedzie gdzie tego trzymać...
ale czy można montować fotelik do auta bez bazy to nie wiem, wg mnie nie, ale mogę się mylić...
aaaa nie myl nosidełka z fotelikiem, bo fotelika na ramie wozka nie zamontujesz;-)hihi
Ostatnia edycja:
koriander
my dla corki mielismy od urodzenia fotelik Maxi Cosi (chyba Citi) i do tego adaptery do wozka, przydaje sie na krotkie wypady Czesto jezdzimy a fotelik musi byc bezpieczny
A co to jest to nosidelko? Taka gondola z uszami?:-)
vici u nas lozeczko plus komoda z przewijakiem plus cos na ubrania:-) Z tymze lozeczko na poczatku bedzie stalo u nas
reklama
Pieknaszyszunia
Podziel się: