reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
no i git! ja swego czasu miałam nakret na kolorowe rajstopy, w sensie całe w jednym kolorze ale to była tęcza kolorów :D, moze w ciazy wykorzystam :confused:..
co do 5-10-15 to dzis przyszły ubranka ze sklepu, zdziwilam sie bo wczoraj chwile po 14 zamawialam a dzis juz ok 12:00 był kurier w pracy, narzeczony odebrał i mi relacjonował co widzi:-D ale był zadowolony

Pieknaszyszunia roczek revelka! A kasa fiu fiu nie chcecie mnie adoptowac ? :D hihi Extra gest !

Rajstopki? Hmmm dla córki tak , ja niestety kiecki wkładam jak muszę i nie mam jak sie wykręcić :/

No muszę wam pokazać !
Ja sie zakochalam i pragnę takiej kołyski dla iskierki... Boszeee jakie cudo ....

http://www.sweetbambino.co.uk/my-sweet-baby-drape-heart-wicker-crib-moses-basket-white-p-55.html

szyszunia rozek naprawde fajny :) ja oprocz tego otulacza tez chyba sie skusze na taki rozek :) a z pieniazkow ciesz sie i chowaj coby jej sie nie odwidzialo ;)

agusia sliczna kolyska :) my chyba wstawimy sobie do sypialni ten kosz mojzesza z mothercare na nozkach/kolysce na poczatek a pozniej kropka przeniesiemy do wlasnego pokoju :)

my na razie z zakupow tylko wozek, trafila sie okazja to nie chcialam zmarnowac;-)
do wozka dolaczony zostal fotelik maxicosi + raincover

DSCF7454.jpg DSCF7457.jpg

sliczne te wasze rzeczy!!! ah jak mnie korci by jakis ciuszek juz kupic;-)

Załączniki

• DSCF7454.jpg
    DSCF7454.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF7457.jpg
    DSCF7457.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 50
Laper ja kołyski potrzebuje na dół do salonu na górze będzie kropek miał łóżeczko a spać będzie ze mną i tak do 7 miesiąca bo łatwiej karmić nie trzeba sie wybudzac ;) hihi ma sie patenty już przy 3 dziecku ;)

Tikuchna Extra wozio zdecydowanie moj kolorek ;)

reklama
Agusiu - ja tez sie wlasnie zastanawiam nad czyms do salonu na dol:dry: ah nie wiem
jakos nie potrafie sie jeszcze zorganizowac:zawstydzona/y:

A kolorek to wlasnie bylo to co mnie zaczarowalo:tak: w tej powodzi czarnych, czerwonych i kremowych pomyslalam ze lekka pistacja z limonka bedzie akurat, i dla chlopca i dla dziewczynki:tak:

Do góry