reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
no i git! ja swego czasu miałam nakret na kolorowe rajstopy, w sensie całe w jednym kolorze ale to była tęcza kolorów , moze w ciazy wykorzystam ..
co do 5-10-15 to dzis przyszły ubranka ze sklepu, zdziwilam sie bo wczoraj chwile po 14 zamawialam a dzis juz ok 12:00 był kurier w pracy, narzeczony odebrał i mi relacjonował co widzi ale był zadowolony
co do 5-10-15 to dzis przyszły ubranka ze sklepu, zdziwilam sie bo wczoraj chwile po 14 zamawialam a dzis juz ok 12:00 był kurier w pracy, narzeczony odebrał i mi relacjonował co widzi ale był zadowolony
koriander
ale ma gestdla siebie?
ja dostałam w poniedziałek w prezencie od młodszej siostry Rożek miękki | motherhood.pl i kasę na wózek 1500zł, w szoku byłam w sumie do dzis jestem
rozek to rewelacja mi baaaaaardzo ulatwil zycie
ulala
Zapraszam
wózki dziecięce baby jogger dla forumowiczek atrakcyjne rabaty .
babyprams.na.allegro.pl
Zobacz załącznik 564712Zobacz załącznik 564713Zobacz załącznik 564714Zobacz załącznik 564715
wózki dziecięce baby jogger dla forumowiczek atrakcyjne rabaty .
babyprams.na.allegro.pl
Zobacz załącznik 564712Zobacz załącznik 564713Zobacz załącznik 564714Zobacz załącznik 564715
laperedhil
szyszunia rozek naprawde fajny ja oprocz tego otulacza tez chyba sie skusze na taki rozek a z pieniazkow ciesz sie i chowaj coby jej sie nie odwidzialo
agusia sliczna kolyska my chyba wstawimy sobie do sypialni ten kosz mojzesza z mothercare na nozkach/kolysce na poczatek a pozniej kropka przeniesiemy do wlasnego pokoju
agusia sliczna kolyska my chyba wstawimy sobie do sypialni ten kosz mojzesza z mothercare na nozkach/kolysce na poczatek a pozniej kropka przeniesiemy do wlasnego pokoju
Kemisiak
Laper ja kołyski potrzebuje na dół do salonu na górze będzie kropek miał łóżeczko a spać będzie ze mną i tak do 7 miesiąca bo łatwiej karmić nie trzeba sie wybudzac hihi ma sie patenty już przy 3 dziecku
Tikuchna Extra wozio zdecydowanie moj kolorek
Tikuchna Extra wozio zdecydowanie moj kolorek
reklama
Agusiu - ja tez sie wlasnie zastanawiam nad czyms do salonu na dol ah nie wiem
jakos nie potrafie sie jeszcze zorganizowac
A kolorek to wlasnie bylo to co mnie zaczarowalo w tej powodzi czarnych, czerwonych i kremowych pomyslalam ze lekka pistacja z limonka bedzie akurat, i dla chlopca i dla dziewczynki
jakos nie potrafie sie jeszcze zorganizowac
A kolorek to wlasnie bylo to co mnie zaczarowalo w tej powodzi czarnych, czerwonych i kremowych pomyslalam ze lekka pistacja z limonka bedzie akurat, i dla chlopca i dla dziewczynki
Podziel się: