reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
no i git! ja swego czasu miałam nakret na kolorowe rajstopy, w sensie całe w jednym kolorze ale to była tęcza kolorów :D, moze w ciazy wykorzystam :confused:..
co do 5-10-15 to dzis przyszły ubranka ze sklepu, zdziwilam sie bo wczoraj chwile po 14 zamawialam a dzis juz ok 12:00 był kurier w pracy, narzeczony odebrał i mi relacjonował co widzi:-D ale był zadowolony

Pieknaszyszunia roczek revelka! A kasa fiu fiu nie chcecie mnie adoptowac ? :D hihi Extra gest !

Rajstopki? Hmmm dla córki tak , ja niestety kiecki wkładam jak muszę i nie mam jak sie wykręcić :/

No muszę wam pokazać !
Ja sie zakochalam i pragnę takiej kołyski dla iskierki... Boszeee jakie cudo ....

http://www.sweetbambino.co.uk/my-sweet-baby-drape-heart-wicker-crib-moses-basket-white-p-55.html

szyszunia rozek naprawde fajny :) ja oprocz tego otulacza tez chyba sie skusze na taki rozek :) a z pieniazkow ciesz sie i chowaj coby jej sie nie odwidzialo ;)

agusia sliczna kolyska :) my chyba wstawimy sobie do sypialni ten kosz mojzesza z mothercare na nozkach/kolysce na poczatek a pozniej kropka przeniesiemy do wlasnego pokoju :)

my na razie z zakupow tylko wozek, trafila sie okazja to nie chcialam zmarnowac;-)
do wozka dolaczony zostal fotelik maxicosi + raincover

DSCF7454.jpg DSCF7457.jpg

sliczne te wasze rzeczy!!! ah jak mnie korci by jakis ciuszek juz kupic;-)

Załączniki

• DSCF7454.jpg
    DSCF7454.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF7457.jpg
    DSCF7457.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 46
Laper ja kołyski potrzebuje na dół do salonu na górze będzie kropek miał łóżeczko a spać będzie ze mną i tak do 7 miesiąca bo łatwiej karmić nie trzeba sie wybudzac ;) hihi ma sie patenty już przy 3 dziecku ;)

Tikuchna Extra wozio zdecydowanie moj kolorek ;)

reklama
Agusiu - ja tez sie wlasnie zastanawiam nad czyms do salonu na dol:dry: ah nie wiem
jakos nie potrafie sie jeszcze zorganizowac:zawstydzona/y:

A kolorek to wlasnie bylo to co mnie zaczarowalo:tak: w tej powodzi czarnych, czerwonych i kremowych pomyslalam ze lekka pistacja z limonka bedzie akurat, i dla chlopca i dla dziewczynki:tak:

Do góry