reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

tiluchna wozek lasniusi :tak: u mnie tez pewnie cos z zielonym albo pomaranczem bedzie :-)
I tak jak wy potrzebuje cos na dol ale mysle,ze turystyczne wezme z Pl bo tam mamy 2.Kolyska jednak da dlugo nie styknie :-/

reklama
Tiluchna u nas tez wozio będzie niebiesko- limetkowy ;) bo podwójny i musi być i dla chłopca ( moj alex) i dla nowej dzidzi na wypadek jakby dziewusia wyszła :)

Oregano tos poszalala :) sliczne zakupki, ja narazie bastuje, bo pościel, kocyki, łóżeczko , przwijak, rozki itd itd mam po alexie , zakupy zaczną sie jak będę znała płeć :)

to ja ostatnio kupiłam tylko krem na rozstepy Ziaji mamma mia, bratowa mi poleciła wiec uznałam że Ziaja to taka w miarę bezpieczna powinna byc :)

no i trafiłam na taka strone - Cuda na Kiju
mają fajne rzeczy i ciekawie posegregowane, można nawet tylko pomysł dla dziecka swojego albo na prezent od nich zaczerpnąć :)

ech, ja znowu po zakupach. To niesamowicie wciąga. Tym razem mąż mnie przekonał :-D ale już basta, przyjemności trzeba rozkładać w czasie ;-)
Kupiliśmy tego czerwonego śwątecznego pajaca po prawej. Ten po lewej był dla znajomej
IMAG0796.jpg

Załączniki

• IMAG0796.jpg
    IMAG0796.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry